Povestea incredibilă spusă de bănățeanul care și-a ucis soția în Portugalia și...

Povestea incredibilă spusă de bănățeanul care și-a ucis soția în Portugalia și a adus cadavrul în țară, cu mașina. De ce crede că ar trebui să fie anchetat în libertate

0
DISTRIBUIȚI

Ioan Șoma, tinichigiul auto de 53 de ani din Caransebeș care și-a ucis soția cu o lovitură de cuțit, în Portugalia, a premeditat tot drumul cu cadavrul înapoi în țară. El a parcurs peste 4.000 de km, din Portugalia până în România, cu cadavrul soției pe bancheta din spate. Acesta i-a pus femeii o pernă sub cap și două pături pe ea și a spus tuturor că doarme. Până la frontiera dintre Ungaria și România nimeni nu l-a oprit, iar la Nădlac a prezentat polițistului de frontieră actele ambilor și a susținut că soția doarme, fiind lăsat să intre în țară fără probleme.

Reținut pentru 30 de zile și acuzat de omor, Șoma cere anchetarea în stare de libertate pe motiv că crima a fost de fapt un accident. Susține că a făcut acest efort pentru a ajunge să o înmormânteze lângă tatăl său, cum și-a dorit. Creștinește.

Coșmarul a început sâmbătă, înaintea alegerilor. Cei doi s-au relaxat bând. Bărbatul își cumpărase o sticlă de vodcă iar femeia opt sticle de bere, dar a băut și un pahar de vodcă cu soțul.


Din discuții au ajuns să se acuze de infidelitate, apoi Ion a pus mâna pe un cuțit și l-a înfipt în spatele nevestei.

suspect crima portugalia

Lovitura i-a secționat femeii aorta și i-a străpuns un plămân, au stabilit specialiștii de la IML Reșița, care au efectuat necropsia. Criminalul susține că nu a sunat la ambulanță pentru că a crezut că era o rană superficială și pentru că victma nu l-ar fi lăsat. S-a culcat apoi. Duminică a găsit casa plină de sânge și femeia moartă, pe jos. Nu a anunțat autoritățile. Luni, 17 noiembrie, și-a făcut verificarea tehnică a mașinii, și a pornit spre România cu cadavrul pe bancheta din spate.

Patru zile i-au fost necesare până să ajungă, joi noaptea, în punctul de trecere al frontierei Nădlac. Vineri, a fost săltat de polițue, după ce un vecin a relatat oamenilor legii cât de suspect se poartă acesta și cum a adus, din Portugalia până la Caransebeș, cadavrul în descompunere al femeii cu care era căsătorit de 14 ani.

Foto: expressdebanat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.