Prefectul Dogariu dă asigurări că pregătirile pentru alegeri merg strună. Ce secţii...

Prefectul Dogariu dă asigurări că pregătirile pentru alegeri merg strună. Ce secţii vor primi cabine şi ştampile suplimentare pentru turul doi

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-654834980">

Pregătirile pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale merg strună în Timiş, a dat asigurări prefectul judeţului, Eugen Dogariu.
Acesta ne-a informat că „se fac pregătiri, deja au venit buletinele de vot, se pregătesc pachetele, iar BEJ a dat hotărâri legate de modul in care se vor suplimenta cabinele de vot şi ştampilele” .

Mai exact pe site-ul Prefecturii a fost publicată o decizie care stabileşte suplimentarea secţiilor de vot 1, 2, 109, 110, 111, 113, 114, 122, 123 din Timişoara cu câte şase cabine de vot şi şase ştampile cu menţiunea „Votat” şi a secţiilor 18, 19, 20, 21, 22 cu câte cinci cabine de vot şi cinci ştampile.

Mai mult, BEJ Timiş a decis astăzi că o suplimentare va avea loc şi la secţia 466 de la Moşniţa Nouă, unde vor fi duse o cabină şi o ştampilă suplimentară.

Cu toate că, graţie weekend-ului prelungit primit de la guvern, studenţii vor putea vota în localitatea de domiciliu, Dogariu a spus că Prefectura se pregăteşte pentru a nu avea parte de situaţii dificile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.