Primar încarcerat pentru corupție. Cum a deturnat fondurile APIA

Primar încarcerat pentru corupție. Cum a deturnat fondurile APIA

1
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişoara s-a pronunţat definitiv în dosarul de corupţie al primarului PSD Ion Moşoarcă, edilul-şef al comunei Grădinari, din județul Caraș-Severin. pentru deturnarea fondurilor APIA, conform radioresita.ro. Astfel, judecătorii au decis ca Ion Moşoarcă să facă un an de închisoare pentru luare de mită, iar un alt an să petreacă după gratii pentru fals în înscrisuri.


În urma contopirii pedepselor, a rezultat executarea pedepsei de un an în regim de detenţie.
De asemenea, edilului-şef i se va confisca suma de 15.000 lei. Mai mult decât atâţ este obligat să plătească statului 3.000 lei cheltuieli judiciare.

Surse din Primăria Grădinari susţin că edilul-şef a ales să se predea . El a fost ales de cetăţeni timp de cinci mandate.

1 COMENTARIU

  1. ,,,,helloo,,,DNA,pe la TEREGOVA cind treceti ca aveti mult de lucru va garantez,,daca cumva nu ati auzit,comuna are un primar fff. cinstit,,,DAMIAN MARIUS(stroie),fiul unui fost cosar,travestit in profesor de matematica in comunism care exploata parintii elevilor pt ai trece clasa,,,desi el era bita ca profesor,,asa cum precizam la inceputul acestui comentariu va sugerez sa aveti incredere ca veti gasi o gramada de lucruri interesante in ograda acestui primar(finul lui PONTA),,,,,

    ,,,,asa ca idee cautatii toate contractele facute de primarie,,si veti constata cum si unde sau dus foloasele,cum s-au tinut licitatiile si ce firma l-ea cistigat,,,o ultima MARE investitie sala cea noua a caminului cultural,,care in curind va costa cam cit 500 apartamente,,,,,

    care se pare

    0

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.