Primarul Nicolae Robu despre introducerea dictaturii în PSD: „Eu sunt mulţumit că...

Primarul Nicolae Robu despre introducerea dictaturii în PSD: „Eu sunt mulţumit că rămân liderii de până acum, au dus PSD-ul de râpă şi nouă ne covine asta”. Ce spune despre schimbarea lui Stoia

1
DISTRIBUIȚI

Declaraţiile făcute de şeful PSD Timiş Titu Bojin aseară la PRESSALERT LIVE, în legătură cu instaurarea dictaturii în PSD Timiş pentru a restabili ordinea nu au rămas fără ecou la nivel local.

Întrebat cum comentează planurile şefului PSD, primarul Nicolae Robu, şef al PNL Timiş, a spus că „nu mă interesează ce se întâmplă în PSD.


Nu ştiu dacă până acum a fost democraţie sau dictatură, nu ştiu cum funcţionează PSD-ul sub democraţie, cum ar funcţiona sub dictatură şi nici nu mă interesează, e treaba lor. Eu sunt mulţumit că se păstrează conducerile de până acum la PSD, se pare, pentru că ele au dus PSD-ul de râpă şi nouă ne covine asta”.

Legat de schimbarea lui Stoia, Robu a spus că „deocamdată nu ne preocupă asta, când ne va preocupa, vom trece la fapte. Nu am negociat nimic. Când e cazul, vă vom anunţa”.

1 COMENTARIU

  1. Domnule primar, piata Libertatii din Timisoara este cea mai urata piata din cate exista in Europa. Urata, searbada, seaca, respingatoare iar la vara, cand vor fi o suta de grade caldura vom lesina cu totii de naduf langa ghivecele pe care probabil intentionati sa le asezati acolo, precum aseza bunica mea bibelourile pe televizor. Ce sa mai zic, mahnire mai mare ca si aceasta, sa-ti vezi orasul ciopartit si mutilat, cu parcurile distruse si locuri din ele vandute deja pentru a fi ridicate acolo cine stie ce cutii chinuite (vezi parcul din vecinatatea sediului Arhivelor Nationale. Pe un perimetru anume au fost taiati acolo totii arborii si lasati 2-3 doar asa,ca sa ne fie privirea amagita) si cate alte exemple de prost gust in arhitectura” noilor” locuri. Urat si foarte trist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.