Primarul Nicolae Robu, impresionat de inteligența… CIORILOR. De ce nu pot fi...

Primarul Nicolae Robu, impresionat de inteligența… CIORILOR. De ce nu pot fi alungate din Timișoara

3
DISTRIBUIȚI

Slabe șanse să scăpăm de ciorile din Timișoara, în ciuda eforturilor reprezentanților municipalității. Deși au fost montate, anul trecut, două dispozitive care imită sunetele păsărilor de pradă, ciorile nu se sperie și continuă să-și facă cuib în pomii din parcul din spatele catedralei. Acest lucru este recunoscut chiar și de primarul Nicolae Robu, care a ajuns la concluzia că ciorile sunt niște păsări incredibil de punctuale.

Potrivit edilului șef, care le-a studiat comportamentul, ciorile vin în spatele catedralei în fiecare zi la ora 18.00. „Eram cu Vasile într-o seară în centru, nu m-am uitat la ceas, mă uit pe cer și îi spun bucuros că nu mai văd ciori.


După câteva minute apar și ciorile, era 6 fără un pic. Sunt incredibil de punctuale, seara vin în parc la 6 fix, e incredibil”, a povestit, astăzi, Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai venit cu un exemplu ca să demonstreze că ciorile sunt și inteligente, nu doar punctuale. „Eram într-o seară la Sala Polivalentă și văd pomii din zona aia plini cu ciori, iar pe linii erau ca mărgelele. M-am gândit să bat tare din palme să văd ce se întâmplă și au zburat, dar după câteva minute au revenit. Am aplaudat și a doua oară, tot așa, au zburat, dar s-au întors. Am bătut și a treia oară și nici una nu a mai zburat. S-au obișnuit, sunt animale care învață repede”, a mai precizat primarul Timișoarei. Tocmai de aceea, edilul șef consideră că aparatele anti-ciori din centrul orașului nu au niciun efect asupra lor.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.