Primarul Robu dă asigurări că la Timișoara studenții nu vor mai sta...

Primarul Robu dă asigurări că la Timișoara studenții nu vor mai sta la coadă ca să voteze. Ce măsuri a luat

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat, astăzi, că studenții nu vor mai fi nevoiți să stea la coadă în fața secțiilor de votare ore întregi ca să poată vota. Și asta pentru că edilul șef a solicitat Autorității Electorale Permanente ca numărul buletinelor de vot și al formularelor tipizate pentru declarațiile de propria răspundere să fie suplimentate. Mai mult, Nicolae Robu spune că a a solicitat ca să fie suplimentate și secțiile de votare, dar a fost informat că acest lucru nu se poate, așa că a cerut mai multe ștampile și posibilitatea de a se crea mai multe cabine de vot.

„Se vor primi maxim zece ștampile în plus, cabine probabil că vor fi mai multe aprobate.


Vrem să nu se mai ajungă la disfuncționalitățile constate la turul 1 de scrutin. Îi anunț pe studenți că nu vor mai trebui să stea la cozi ore și ore. Îi rog să meargă mai din timp la vot, votul lor este foarte important pentru că sunt tineri”, a precizat Nicolae Robu. Potrivit primarului Timișoarei, vor fi mai multe cabine de vot și ștampile la secția de votare de la Casa Tineretului, la cele din Complexul Studențesc, la Medicină și la Liceul de Muzică.

„Am încercat să informăm studențimea că se poate vota oriunde, dar poate că e o atracție naturală către secția de votare din locul în care locuiește”, a mai declarat edilul șef.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.