Protest în Piața Victoriei pentru dreptul la vot al românilor din disapora....

Protest în Piața Victoriei pentru dreptul la vot al românilor din disapora. Câți timișoreni au ieșit în stradă

5
DISTRIBUIȚI

Mișcarea a început timid chiar în seara alegerilor, duminică, un grup de bănățeni protestând în semn de solidaritate cu românii din diaspora, care au stat la cozi ca să voteze, mulți dintre ei fără să reușească.

Astăzi, numărul protestatarilor din centrul Timișoarei a fost mult mai mare, peste 100 de oameni luând parte la acțiune, mobilizați pe rețelele de socializare.


Aceștia au afișat mesaje care spuneau „Lăsați diaspora să voteze!”, „Nu impiedicați studenții să voteze!”, „Votul, un drept garantat prin constituție” sau „Solidari cu diaspora”.

Conform opiniatimisoarei.ro, participanții la protest au discutat despre cele întâmplate în ziua alegerilor prezidențiale și au scandat: „Jos Ponta!“, „Jos Guvernul Ponta!”, „Studenți, veniți cu noi”, „Solidari cu diaspora!”, „Jos comunismul” și „Vrem să votăm!”.

Alte proteste asemănătoare sunt pregătite, tot prin intermediul rețelelor de socializare, pentru următoarele două zile de sâmbătă, tot în Piața Victoriei.

Foto: opiniatimisoarei.ro

5 COMENTARII

  1. Se vede clar cine a organizat mitingul aproape „chiar spontan”, PDL-ul , in prim plan cel cu portavoce prietenul si omul de campanie a lui Ciuhandu (PDL-istul). Jale mare se apropie ZIUA JUDECATII tuturor faradelegilor savarsite de la varf pana la coada.Asta este ce sa-i faci?

  2. De acord, … mitingul spontan e creatia slugilor PDL-iste. Beniamin Lup este cu portavocea. A fost in staful PDListilor Dugulescu si CiuhanduOvidiu (patronul de la brutaria Scalini) -ala ce se dadea drept primarulCiuhandu(chipurile coincidenta de nume) – era un panou mare la Clinicile Noi: Ciuhandu sutine Basescu(nici vorba de GheorgheCiuhandu), Cei care au iesit sa protesteze, au iesit cumva si cand au fost taieri de salarii/pensii, cand s-au umflat preturile la diverse, cand s-au luat transele de imprumuturi ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.