Protest la Timișoara față de proasta organizare a alegerilor din diaspora

Protest la Timișoara față de proasta organizare a alegerilor din diaspora

1
DISTRIBUIȚI

Aproximativ 25 de timișoreni s-au adunat, în această seară, în jurul orei 21.30, în Piața Operei, pentru a protesta în semn de solidaritate cu românii din diaspora, care au stat la cozi ca să voteze. „Ponta e de vină”, ne-a spus unul dintre manifestanți. „Suntem solidari cu diaspora.


Vrem prelungirea votului până când toți cetățenii români care stau acum la cozi votează. Este inadmisibil să nu permiți propriei populații să voteze, în condițiile în care prezența la vot este deja redusă. Sunt mii de oameni care așteaptă acum să voteze. Marea Britanie, Paris, Veneția, Madrid, Stuttgart suntem alături de voi!”, au scris pe Facebook inițiatorii protestului.

Un astfel de protest a avut loc și în fața sediului Ministerului Afacerilor Externe, în această seară, unde câteva sute de persoane au blocat strada și au strigat „Ponta, nu uita, vine Revoluția!”.

Foto: Facebook Claudiu MV

 

1 COMENTARIU

  1. Este cazul sa iesim in piata OPEREI de maine incepind pina in 15 NOV. 2014 Inacelasi numar ca in 1989 DECEMBRIE 21 22 pentru a arata DIMBOVITEI ca TIMISOARA este din nou FRUNTEA!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.