Rețea de proxeneți, ANIHILATĂ de DIICOT la Timișoara UPDATE 2 Ce acuzații...

Rețea de proxeneți, ANIHILATĂ de DIICOT la Timișoara UPDATE 2 Ce acuzații grave li se aduc

5
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la Crimă Organizată, sub coordonarea unui procuror DIICOT au descins dimineața aceasta pentru o rețea de proxeneți.  Aceștia exploatau tinere fete, ținându-le sub teroare.

Surse din cadrul anchetei susțin că proxeneții sunt cunoscuți reprezentanți ai lumii interlope din Timișoara, deja trimiși în judecată pentru diverse fapte cu violență și constituirea de grup infracțional.  Ei au racolat mai multe fete tinere pe care le obligau să se prostitueze contra sume derizorii, în diverse apartamente din Timișoara.


Clienții erau racolați prin mica publicitate sau direct de către proxeneți, din cercul lor de cunoscuți.

Vom reveni cu detalii.

UPDATE 1 În timpul percheziţiilor, unul dintre suspecţi a încercat să scape de două pistoale cu gaze pe care le avea în casă. Le-a pus într-o pungă şi le-a aruncat pe geam, înainte să deschidă uşa anchetatorilor. „Proiectilul” a picat lângă poliţiştii care erau în faţa blocului.

UPDATE 2 Perchezițiile au vizat patru locații, trei din Timișoara și una din orașul Buziaș. Potrivit anchetatorilor, proxeneții vor fi acuzați de  constituire de grup infracțional organizat, trafic de minori, proxenetism și șantaj. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor SAS și al celor din IPJ Timiș.

 

 

5 COMENTARII

    • Geta draghe,
      Da di ce vrei sa le cunoashte numele, vrei cunwa sa merje si tu la produs ??? sa cheshtige bani cu COOWrOU, haiiiiiiii??????????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.