Robu sare la gâtul lui Bojin: „Este un AGRAMAT care a bătut...

Robu sare la gâtul lui Bojin: „Este un AGRAMAT care a bătut toate recordurile de incompetenţă”. Cum a răspuns pesedistul

11
DISTRIBUIȚI

La doar o zi distanţă de scrutinul pentru alegerea unui nou preşedinte, şeful PNL Timiş îl atacă dur pe omologul său, social-democratul Titu Bojin. În cadrul unei postări pe Facebook, Robu a scris despre fostul său partener de alianţă că a este un „agramat” care „a bătut toate recordurile de incompetenţă”.

“Ieri seară -14.11.2014- agramatul președinte al PSD Timiș și președinte al CJT, Titu Bojin a mințit cu nerușinarea ce caracterizează doar șleahta din care face parte, timp de cca o oră în continuu, într-o prezență la o emisiune a televiziunii Europa Nova.


Menționez că acest individ a bătut toate recordurile de incompetență, nefiind în stare să implementeze NICIUNUL din cele DOUĂ proiecte pe fonduri europene pe care le-a avut de gestionat, ceea ce reprezintă caz unic în rândul Consiliilor Judeţene din România. Spre comparaţie, în acelaşi timp, eu implementez cu succes peste 35 de proiecte europene -în final, probabil 40!-, neratând NICIUNUL!”, a scris Robu.

Postarea edilului a continuat cu vechile subiecte abordate deja zilnic, banii trimişi de guvernul Ponta către urbea de pe Bega, banii daţi către Colterm sau mitingul de vinerea trecută.

Contactat telefonic pentru a comenta acuzele grave care i s-au adus, șeful PSD Timiș, Titu Bojin, a declarat că, momentan, nu răspunde în nici un fel la jignirile lui Robu, dar că va veni cu o replică luni, după alegeri.

11 COMENTARII

  1. Este rusinos ca un invatat sa plece de la catedra facultatii.
    De la Automatica si Calculatoare pana la Politica este un pas gigant.
    Ori este un inginer slabut Robu ori este un politician slab.
    Va las pe Dvs. sa apreciati, eu mi-am dat cu parerea.

    • Bravo Carmen!
      Da-le la cap hotilor din primarie si primarului cu plete vapsite cu „estompator” (cocota masculina batrana daca n-o fi chiar poponar cum zicea bietu Stirbu care l-o adus in pnl).
      Vreau sa te vad intr-o buna zi propulsata de un partid serios in calitatea de candidat la primaria Timisoara. Te asigur ca vei castiga alegerile din primul tur!
      Inca odata tine-o tot asa.

  2. in 2102 nu era agramat dle robu cand va sustinea sa fiti primar usl? un intelectual cum va pretindeti nu ar vorbi asa. din pacate pentru dv. titu bojin e mai civiliozat si mai echilibrat.

    • Robu a greșit ca l-a făcut agramat pe Bojin. In primul rând, sa spui ca Bojin e agramat este…redundant! Toți cei care s-au uitat l-a emisiune, au văzut cum se exprima tovarășu’ Bojin. In schimb, faza cu cele 2 proiecte europene mari si late, pe care le-a ratat Bojin, de fapt si unicele, e cât se poate de adevarata! Trist!!!

  3. Vai de Timisoara care a ales un „primar” INCOMPETENT(toate proiectele vanturate sunt ale lui Ciuhandru),RAUVOITOR,FARA SCOALA ADMINISTRATIVA,PROFITOR,HOT,MINCINOS…ETC.
    PACAT CA ACEST COL DE TARA ESTE DIN PACATE POPULAT SI DE ASEMENEA SPECIMENE(ROBU),,PACAT DE TIMISOARA CA ESTE CONDUSA(PRIMARIA CA ALTCEVA NU STIE SA CONDUCA SI ASTA PTR. CA A FOST AJUTAT DE BOJIN),DE UN T”TARAIE BRAU” CU CHILOTI DE TABLA.
    Noroc cu oameni din Timisoara care sunt TOLERANTI, ca in alt loc de pe acest pamant POPULATIA LOCALA L-AR FI ALUNGAT DE MULT PE ACEST INCOMPETENT,CARE CEL MULT AR FI PUTUT CONDUCE O SCOALA GENERALA SI ACOLO CRED CA AR FI AVUT MARI PROBLEME dpdvdere administrativ.
    CONCLUZIOND : LASA-NE ROBULA-CHE DUTE,DAR DUTE LA……..b……
    NM.

  4. Dl. Bojin poate sa il actioneza in instanta si sper s-o faca, este dezastruos ca un primar sa-si permita un asemeneaa vocabular, dar ce sa-i mai cerem, se crede stapan pe mosie, peste tot, la toate societatile din subordinea consiliului local a schimbat echipa mmanageriala cu marii lideri PNL care ori nu sunt de specialitate, ori nu-i ajuta neuronii, dar detin firme si folosesc personalul din suborine in scopuri proprii. Asa ca d-le primar, ti-as recomanda sa ai grija de „inima zburdalnca” ca nu se stie…. cu atatea secretare prin preajma.

  5. ROBU NESIMTITU SI IRASCIBILUL CARE SE DA MARE CU PROIECTELE LUI CIUHANDRU.Ce a facut acest personaj pletos si libidinos-jigneste in stinga si dreapta,minte de ingheata apele impreuna cu echipa lui de 3 lei.De ce nu il verifica nimeni pe handicapatul asta ce face cu echipa CULITA,GOIA SI TUNARII DIN PNL

  6. Imi pare rau, dar trebuie sa-i iau apararea lui Robu, cind il ataca toti! El conduce Timisoara, dar Bojin, intreg judetul! Diplomatia, nu ne incalzeste!

  7. daca nu apucati sa postati repede dadea bojin cu buldozerul peste voi… pesedei jalnici ce sunteti. pai normal ca raspunde luni, sa aiba timp sa citeasca, sa cheme „traducatori” sa-i dea scrisul mai sus si mai mare, si sa aibe timp sa dicteze ineptiile ce trebuiesc „re”traduse intr-un comunicat de presa. daca sunt niste batranei comunistoizi cei care scriu comentariile probojin nu-mi pare rau (sunt de inteles, varsta, timpurile, etc) dar daca sunt tineri… sincer, se fac de ras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.