Rusia confirmă expulzarea unui diplomat german

Rusia confirmă expulzarea unui diplomat german

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-489929742">

Ministerul rus de Externe a confirmat, luni, expulzarea unui diplomat german de la Moscova, ca răspuns la „acţiuni ostile” ale Berlinului, a anunţat agenţia RIA Novosti.

„Departamentul de Informaţii al Ministerului rus de Externe a confirmat expulzarea unui angajat al ambasadei Germaniei la Moscova, ca răspuns la acţiuni ostile ale autorităţilor germane la adresa unui angajat al unei instituţii ruse din Germania”, a precizat RIA Novosti.

O sursă din Ministerul german de Externe a anunţat, sâmbătă, că o colaboratoare a ambasadei Germaniei la Moscova a fost expulzată la solicitarea autorităţilor ruse.

Publicaţia Der Spiegel a anunţat că decizia Rusiei intervine după ce autorităţile de la Berlin au expulzat un diplomat rus de la Consulatul general din Bonn, din vestul Germaniei.

Rusia şi Occidentul se confruntă cu cea mai gravă criză de la încheierea Războiului Rece, pe fondul conflictului din Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.