S-a izbit cu autoturismul de un buldozer, din cauza vitezei. Ce a...

S-a izbit cu autoturismul de un buldozer, din cauza vitezei. Ce a constatat echipajul de la descarcerare

1
DISTRIBUIȚI

Șoferul unui Ford Focus a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un buldo-excavator. Accidentul a avut loc astăzi pe raza localității Giarmata Vii. Se pare că bărbatul a apăsat prea tare pe accelerație și a intrat în utilajul aflat chiar în fața sa. „Din primele informații reiese faptul că șoferul nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autovehicului din fața sa, fiind vorba despre o autoaccidentare”, a declarat pentru pressalert.ro Ionuț Bocancea de la Biroul de Presă al IPJ Timiș.

La locul accidentului s-a deplasat și un echipaj de pompieri din cadrul ISU Banat, deoarece prin apelul făcut la 112 s-a anunțat că șoferul a rămas blocat între fiarele mașinii.


„Nu a fost găsit încarcerat când au ajuns pompierii. Probabil persoana care a sunat s-a speriat”, au explicat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat”. La fața locului a ajuns și un echipaj de la Ambulanță, iar victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.