Șase persoane reținute în dosarul prostituatelor de lux. Care sunt capetele de...

Șase persoane reținute în dosarul prostituatelor de lux. Care sunt capetele de acuzare

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Serviciul Teritorial (S.T.) Timișoara au dispus reținerea pentru 24 de ore, a șase persoane. Acestea sunt acuzate de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism. Este vorba de Nicolici Codruța Mariana Maria, Gordan Laura Teodora, Pană Lavinia Alina, Brîndușe Claudia, Dumitrana Robert Marian, Buzoi Angelica Monica.

”Față de inculpatele Nicolici Codruța Mariana Maria și Gordan Laura Teodora există suspiciunea rezonabilă că, începând cu data de 21 iunie 2014, au inițiat și constituit o grupare infracțională organizată specializată în practicarea proxenetismului, la care au aderat și Pană Lavinia Alina, Brîndușe Claudia, Buzoi Angelica Monica și Dumitrana Robert Marian, precum și alte persoane.


Membrii grupării conduse de cele două lidere care au constituit-o au contactat constant 40 de tinere pe care le-au chemat la hoteluri pentru a întreține relații sexuale cu clienții cazați acolo sau le-au facilitat practicarea prostituției în diferite locații din țară și din străinătate, unii dintre membrii grupului având misiunea de a le transporta către hotelurile și locațiile respective”, se arată în comunicatul transmis de DIICOT.

Pentru cei șase inculpați procurorii DIICOT Timișoara vor solicita Tribunalului Timiș arestarea preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.