SCRISOAREA revoluționarilor timișoreni de susținere a lui Ion Iliescu „liderul recunoscut și...

SCRISOAREA revoluționarilor timișoreni de susținere a lui Ion Iliescu „liderul recunoscut și de necontestat al Revoluției Române din Decembrie 1989”

16
DISTRIBUIȚI

Revoluționarii timișoreni sar la gâtul deputatului Sebastian Ghiță, căruia îi bat obrazul și îi atrag atenția că ar trebui să îi fie rușine pentru faptul că l-a atacat pe fostul președinte Ion Iliescu. Membrii Lojei de Onoare a Revoluționarilor din Decembrie 1989 au transmis, sâmbătă, o scrisoare deschisă adresată deputatului.

”Noi, revoluționarii, cei care prin jertfă de sânge am aprins flacăra revoltei în Decembrie 1989, am declanșat lupta împotriva comunismului și dictaturii, cu surprindere și indignare am privit declarațiile și acuzele incalificabile, total nefondate, pe care le-ați adus la adresa domnului Președinte Ion Iliescu– liderul recunoscut și de necontestat al Revoluției Române din Decembrie 1989.

LORD - SCRISOARE DESCHISANe simțim jigniți și înjosiți acum, în anul 25 al Revoluției, tocmai de către unul dintre recunoscuții și dovediții profitori, beneficiar al profundelor schimbări ce au adus libertatea și demnitatea pe pământul României, cocoțat pe listele partidului pe care azi îl reneagă.

Pentru noi, revoluționarii, este cu atât mai surprinzătoare această atitudine, afișată de unul dintre cei care până astăzi a făcut parte din singurul partid – PSD, ce a acordat respectul cuvenit înfăptuitorilor Revoluției Române.

Este meritul acestui partid, al Președintelui său fondator, de a fi înscriși la loc de cinste în însăși statutul formațiunii politice, revoluționarii și problematica lor, creând o structură în cadrul partidului și o lege prin care sunt acordate respectul și recunoștința față de eroii Revoluției Române din Decembrie 1989.

Declarațiile Dvs., venite acum când ne pregătim să aniversăm 25 ani de la Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989, nu vă fac cinste și nu vă onorează, aducând o nemeritată pată asupra celor care au înlăturat, chiar cu prețul vieții, comunismul din România”, se arată în textul scrisori deschise.


Documentul este semnat de președintele LORD, Vasile Covaci.

16 COMENTARII

 1. A fost lovitura de stat! Pacat de cei care au murit cu gandul ca e revolutie, ca va fi bine dar scursurile din PCR s-au infiltrat incet incet in noua ”democratie”.

  • Citi ani ai mai, scursura ordinara fara chip si nume? De unde P.M. stii tu ca a fost lovitura de stat? Ai fost tu cu noi sa afirmi ca a fost Lovitura? Esti un nimic care vrea sa se bage in seama, spunând povesti la gura sobei. In loc sa ne mulțumești noua, celor care atunci am avut curajul sa înfruntăm hidra comunista si sa săruți cu sfințenie pământul unde s-au jertfit EROII REVOLUTIEI, împroști cu noroi istoria acestui neam arunci dejecțiile tale de sconcs pitit de dupa o tastatura la fel de mirositoare ca individul care o spurca prin atingerea ei. Sa nu ai liniște, nemernicule!

  • esti un pui de comunist , asta ti o spune unul care a participat la REVOLUTIE, SAU ESTI UN……

 2. :)))mai ,dragilor mai,sunteti printre ultimii dinozauri comunisti,in frunte cu bunicuta iliescu..dar mai avem rabdare,se va duce in curand,si voi de asemenea..mai sunt totusi prosti destui dar ultimele evenimente demonstreaza ca ceilalti sunt mai multi,asa ca inca avem o sansa.Hai Romania!

  • bai Mioc,
   satz dau foc. da tu cini pla mia iesti ca nu pria tiam vezut atunci cand ne luptam cu pepturili goale cu trupili speciali ale securitati conduse de maiur radu tinu si tot felu de ginarali i secu pe care iam invins siam adus lebertatia la timisoreni. asa ca taci si nu mai vorbi prosti si sa nu jicnesti pi adevarati Rivolotionari ca oncurci.

 3. Nu pot vorbi despre Ion Iliescu atata timp cat nu i se gaseste dosarul. Insa acum dupa 25 de ani realizam ca daca nu era Iliescu la conducerea tarii nu cred ca mai vorbeam despre Romania. Am in vedere divizarea in cazul RSF Yugoslavia.
  Iliescu ramane cel mai bun politician de dupa 1989.

 4. Bai, Boța! In primul rand, nu e vorba de revolutionarii din Timisoara. Asta care semneaza e din Lugoj, care nu e decat un paravan pentru Bedeu. daca nu stiti cine e BEDEU, macar itrebati! Nu inteleg cum puteti prezenta scrisoarea asta ca pozitie a revolutionarilor timisorni. O jignire mai mare nu cred ca am vazut pana acum

 5. Ghita asta a intinat nobilele idealuri ale comunismului cu atacul asta. Pai timisorenii au iesit in strada impotriva lui Ceausescu nu a comunismului, pe care unii il regreta si azi.

 6. Iliescu oo curva de om care a profitat de pe urma revolutiei..a styut sa manipuleze si sa minta…a ti scapat de cizmar si v atu ales cu tocul cizmarului…

 7. Respect celor care a ti avut curaj sa infruntati gloantele pt libertatea noastra si a uasilor nostri! Dar nu cred ca iliescu are vreun merit el doar a fost omul care a profitat..si nu cred ca revolutionaarii timiseni il respecta. PT REVLUTIONARII TIMISORENI ADEVARATI RESPECT

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.