Scrisorile EMOȚIONANTE ale unor copii abandonați din Timișoara către Moș Crăciun: „Îmi...

Scrisorile EMOȚIONANTE ale unor copii abandonați din Timișoara către Moș Crăciun: „Îmi doresc de la tine, dacă merit, o geacă de iarnă”. Cum poți să devii ajutorul Moșului

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-995160111">

Cei 108 micuți care locuiesc în „Satul de Copii Rudolf Walther”  din Timișoara, provenind din familii sărace sau abandonați de părinți, i-au scris și în acest an lui Moș Crăciun, în speranța că dorințele li se vor îndeplini. Scrisorile acestor copii dezavantajați sunt emoționante: micuții nu-și doresc tablete sau telefoane, ci cel mult câteva dulciuri, cărți, jucării sau haine.

„Dragă Moș Crăciun, Eu mă numesc Nicu și sunt în clasa a II-a și am 7 ani. Îmi place să joc fotbal și badminton. Eu am note bune la școală. Îmi place să calculez. Eu îmi doresc de la tine, dacă merit, o carte de matematică pentru copiii de vârsta mea, o minge de fotbal și o geacă de iarnă„, asta i-a scris unul dintre copiii de la Fundația „Rudolf Walther” lui Moș Crăciun.

Reprezentanții fundației îi îndeamnă pe oamenii cu suflet mare să-i dea o mână de ajutor lui Moș Crăciun în încercarea de a aduce magia Crăciunului copiilor dezavantajați. „În fiecare an, copiii îi scriu Moșului o scrisoare în care îi cer să le îndeplinească o dorință de Crăciun. Noi am aflat deja care sunt dorințele copiilor din scrisorile trimise lui Moș Crăciun, dacă dorești să iei parte la magia îndeplinirii acestor dorințe, ți le împărtășim și ție. Cum pot să devin ajutorul lui Moș Crăciun? Poți să alegi chiar tu cadourile pentru unul sau mai mulți copii sau poți să tragi la sania lui Moș Crăciun, alături de ceilalți reni și să donezi o sumă de bani care să-l ajute pe Moș să aleagă cadourile dorite”, transmit reprezentanții fundației.

Dacă doriți să faceți parte din acestă campanie, sunteți invitați să contactați reprezentanții Fundației „Rudolf Walther” pe adresa de e-mail organizator@kinderzukunft.ro. Mai multe scrisori ale micuților către Moș Crăciun pot fi citite AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.