Şeful CJT, Titu Bojin, a aprobat scoaterea la vânzare a unui spaţiu...

Şeful CJT, Titu Bojin, a aprobat scoaterea la vânzare a unui spaţiu dintr-un imobil de pe Victor Babeş, la solicitarea fiului unui primar PSD. Cum s-au contrat consilierii în plen

1
DISTRIBUIȚI

Vânzarea subsolului imobilului situat în Timişoara pe bulevardul Victor Babeş nr. 21, proprietatea judeţului Timiş, a fost un nou proiect care a stârnit reacţii dure din partea consilierilor judeţeni reuniţi astăzi în plen.

Confrom proiectului aflat pe tabletele consilierilor judeţeni, toate celelalte spaţii din incinta imobilului au fost vândute unor persoane care desfăşoară activităţi medicale. Pentru a evita ca spaţiul să fie cumpărat de alte persoane, consilierul PDL Georgeta Rus a propus introducerea unui amendament care să interzică vânzarea către persoane care nu desfășoară activităţi în sfera medicală.


Bojin a avertizat că acest lucru nu este legal şi o astfel de prevedere ar îngrădi liberatea participanţilor la licitaţie.

Deşi amendamentul a fost supus la vot, acesta nu a primit suficiente voturi pentru a trece. O altă nemulţumire i-a aparţinut consilierului PNL Marian Vasile, care a spus că proiectul a fost iniţiat la solicitarea fiului unui primar PSD. Bojin a admis că informaţia este adevărată şi a spus că „Ioan Sima (n.r. – primarul localității Victor Vlad Delamarina) este un om extraordinar, aşa cum sunt şi copiii lui”.

Imobilul de pe Victor Babeş este compus din parter, subsol, etaj I şi II. Subsolul are o suprafaţă de 96,17 mp şi este compus din nouă încăperi şi un coridor. După verificarea actelor depuse, în cazul în care ofertele depuse au aceeaşi valoare, departajarea se va face prin licitaţie cu strigare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.