Şeful Danyflor, după INCENDIUL groaznic în care 40 de animale au ars...

Şeful Danyflor, după INCENDIUL groaznic în care 40 de animale au ars de vii: „Nu au fost pagube grave”

7
DISTRIBUIȚI

Incendiul care a cuprins marţi adăpostul de câini de la Danyflor nu a creat pagube majore, sau cel puţin asta declară şeful adăpostului, Ionel Puşcaş. Acesta susţine că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric şi că a afectat depozitul, atelierele, bucătăria, garderobele, dar nu şi adăpostul de câini.


Pompierii s-au chinuit circa două ore să stingă incendiul. Iar bilanţul este unul înfiorător. Peste 40 de animale au ars de vii în adăpostul situat la ieşire din Timişoara.

Puşcaş susţine că în mare parte pagubele pot fi remediate în scurt timp şi că în aceste momente locul este curăţat. Iar firma merge înainte. Puşcaş a dat asigurări că Danyflor va participa la licitaţia organizată de Direcţia de Mediu a Primăriei Timişoara pentru contractarea unui operator care să gestioneze populaţia canină.

Şeful Direcţiei de Mediu, Adrian Bere, nu a putut fi contactat pentru a oferi date despre licitaţia care va avea loc în 11 noiembrie sau despre numărul de participanţi.

7 COMENTARII

  1. Să liciteze naiba, Pușcaș e un criminal. ” Iar firma merge înainte.” Tot adăpostul e o afacere de stors bani, nu-i pasă lui deloc de câinii omorâți în incendiu, ba chiar el omoară câini zilnic în iadul ăla pe care-l numește adăpost.

  2. Ionel Pușcaș sa primeasca 800.000 de euro pentru trei ani contract de servicii cu orașul pentru câini, astfel încât acestea să moară de foame și mor de sete și sunt afectate de primarul Adrian Beers. Treziți-vă români tale stupide. Calculați ori
    de la ceea ce dl Puscas deja câștigat în toți anii. Acesta este un super-
    De afaceri. Corupția la fiecare nivel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.