Şeful Poliţiei Lugoj, comisarul şef Chebici, cercetat prealabil după scandalul în care...

Şeful Poliţiei Lugoj, comisarul şef Chebici, cercetat prealabil după scandalul în care a fost implicat. Vezi de ce s-a sesizat Parchetul şi cine mai este anchetat

5
DISTRIBUIȚI

Comisarul şef Claudiu Chebici, şeful Poliţiei Lugoj, va fi cercetat prealabil după ce conducerea Poliţiei Timiş a dispus o anchetă internă în urma apariţiei în presă a informaţiilor că poliţistul a provocat un scandal fără precedent într-un local din satul Ficătari, lângă Lugoj, în seara zilei de vineri. Chebici a fost acuzat că, după ce a băut, a devenit violent şi a chemat mai mulţi subordonaţi pentru a-i sancţiona pe proprietarii barului. În urna anchetei interne, alături de şeful Poliţiei Lugoj vor mai fi cercetaţi prealabil şi doi agenţi care au intervenit la locul scandalului. „În urma audierilor s-a stabilit că există că sunt suspiciuni de comitere a unor fapte penale, aşa că s-a decis sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj.


Procurorii vor fi cei care vor decide dacă sunt sau nu fapte penale”, a declarat pentru PRESSALERT.ro comisarul şef Sorin Munteanu, inspectorul şef al IPJ Timiş. Nu este pentru prima oară când Chebici este certat administrativ. Anul trecut, conducerea Poliției Timiș a dispus, cercetarea prealabilă a comisarul-șef Claudiu Chebici, și a mai multor șefi și ofițeri din Poliția Lugoj pentru neglijență manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau a ordinelor primite de la superiori, după un scandal între două clanuri țigănești, cu arme de foc și săbii. Deși oamenii legii nu au gestionat deloc bine situația, Chebici s-a ales doar cu o tăiere de salariu.

5 COMENTARII

  1. chebici asta are o fata si o burta de sef de post! stiam ca pe vremuri politistii trebuiau sa treaca anual teste fizice…daca asta pica din „sefie” mai e in stare sa alerge dupa hoti? ca parca era ofiter de judiciar odata!

  2. Sa plece specimenul asta, sa-si dea demisia, chiar nu se vede cate belele a facut, nu-l mai spala tot Timisul(apa curgatoare), pentru ce il mai tin sef la Politia Lugoj, cercetat prealabil de nenumarate ori!!! Sa plece si sa lase alti oameni care chiar sunt competenti pentru o asa functie, sa patruleze pe starzile din Lugoj, dar nici asta nu merita, sa se duca la tara la coada tapului, unde s-a dat rotund, un taran cu patru clase…. Lasa-ne, lasa-ne….

  3. Ce fata de betiv are taranul. A cata oara este cercetat prealabil acest personaj. Nu realizati D-le Munteanu cat prejudiciu de imagine provoaca un asemenea comportament. Ce exemplu de conduita poate reprezenta pentru subalterni. Solutia este doar una, de urgenta trebuie inlocuit din functie.

    • Trebuie DESTITUIT din politie, NU inlocuit din fucntie! Daca-l schimba se duce in alt loc si face la fel sau mai rau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.