Societatea Timișoara îi face campanie lui Iohannis. Ce miting organizează UPDATE 1...

Societatea Timișoara îi face campanie lui Iohannis. Ce miting organizează UPDATE 1 PSD acuză implicarea PNL

1
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Societății Timișoara au lansat vineri un apel de participare la vot. Ei le recomandă cetățenilor țării să voteze cu Iohannis. ”Societatea Timişoara, consecventă principiilor Revoluţiei şi ale Proclamaţiei, îndeamnă alegătorii din ţară şi străinătate să iasă în număr cât mai mare la vot şi să îl voteze în turul doi al alegerilor prezidenţiale pe Klaus Iohannis.

Considerăm că o victorie în alegeri a lui Victor Ponta, candidatul PSD+PRM, ar fi o ameninţare la adresa statului de drept şi a libertăţilor democratice din ţara noastră”. Se arată în comunicatul transmis.

De asemenea, Societatea Timișoara a lansat, vineri, un apel către cetățenii orașului, de a participa la mitingul organizat ”împotriva încălcării principiilor democratice și ale statului de drept de către candidatul PSD+PRM Victor Ponta”.

UPDATE 1 PSD Timiş a reacţionat printr-un comunicat de presă în care susţine că „ţinem să precizăm că respectăm pe deplin opţiunile politice ale fiecărui locuitor al Timişoarei, iar dreptul la liberă exprimare este garantat prin Constituţie.


Acest drept are o conotaţie şi mai puternică în Timişoara, oraş în care s-a murit pentru libertate. Nu putem fi de acord, însă, niciodată ca un astfel de gest să fie pătat de un partid politic. În cazul de faţă, Partidul Naţional Liberal, care a reuşit să politizeze acţiunea programată pentru mâine. Potrivit informaţiilor pe care le deţinem atât noi cât şi mass-media, în Piaţa Operei se va citi un text care se doreşte a fi o nouă Proclamaţie de la Timişoara. Până aici, nimic greşit, doar ca informarea publicului larg referitor la această Proclamaţie s-a făcut în mod direct de către Biroul de Presă al PNL Timiş.Este o dovadă clară a politizării mitingului şi a implicării PNL-ului şi a domnului Nicolae Robu în această acţiune care, din acest moment, nu mai poate purta numele de acţiune civică”.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.