Societatea Timişoara se declară îngrijorată că Ponta va ajunge preşedinte. Vezi care...

Societatea Timişoara se declară îngrijorată că Ponta va ajunge preşedinte. Vezi care este motivul

4
DISTRIBUIȚI

Societatea Timișoara a transmis, astăzi, un comunicat de presă în care ataca PSD şi pe candidatul acestui partid, Victor Ponta. În comunicat se ” atrage atenția opiniei publică că P S D R riscă unitatea României prin campania electorală deșănțată împotriva candidatului Klaus Iohannis făcut responsabil pentru o fantasmagorică secesiune a Ardealului și Banatului.


Atragem atenția că la fel au procedat cei din PSDR și în anul 1990 când din Timișoara a fost lansată Proclamația care cerea lustrația foștilor securiști și nomenclaturiști. Se dovedește din nou demagogia crasă a politicii lui Victor Ponta, care a promis că va fi un președinte care unește românii. Ne exprimăm public îngrijorarea pentru ceea ce se va întâmpla cu unitatea României în cazul în care un asemenea om lipsit de repere morale și de minime scrupule va ajunge în fruntea țării”.

4 COMENTARII

  1. In fond nici unul din candidati nu merita alesi!Ponta-clica de corupti si nemernici cu care sa inconjurat nu poate sa-i ofere credibilitate ;Johannis-doar o imagine ,destul de prafuita si pusa in umbra de oamenii de baza ai PDL(Boc,Blaga etc).Avem de ales intre un partid copt de coruptie si unul care timp de 10 ani sub lta denumire a fost la conducere…Concluzie =>nu merita alesi niciunul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.