Șofer beat, carosabil periculos, ingredientele de bază ale unui accident SPECTACULOS. Cum...

Șofer beat, carosabil periculos, ingredientele de bază ale unui accident SPECTACULOS. Cum a fost proiectată mașina în bălării

0
DISTRIBUIȚI

Chiciura și alcoolul au fost suficiente pentru a-l trimite pe un bărbat cu mașina în bălării. Accidentul de circulație, care se putea solda cu victime omenești, a avut loc în această dimineață la intersecţia în sens giratoriu de la intrarea în Coşteiu. Din primele informații ale polițiștilor sosiți imediat la fața locului se pare că de vină pentru nedorita cascadorie a fost condiția carosabilului. Din cauza chiciurei de la primele ore ale dimineții și a intersecției în cerc șoferul a pierdut controlul asupra volanului și a ajuns cu mașina în decor. Mai mult, bărbatul mirosea puternic a băuturi alcoolice, dar a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest.

„Un conducător auto din Poiana, judeţul Caraş Severin, care a condus un autoturism din direcţia Lugoj către Coşteiu, iar în dreptul sensului giratoriu nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a ieşit în afara părţii carosabile.


La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanţă, însă şoferul nu a suferit vătămări corporale. Poliţiştii rutieri au încercat să îl testeze cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru probe biologice, de asemenea refuzate de şofer”, a declarat pentru Redeşteptarea.ro Ionuţ Bocancea, de la Biroul de Presă al IPJ Timiş.

Cărășeanul de 45 de ani s-a ales cu dosar penal pentru refuzarea recoltării de probe biologice, acesta fiind vizibil ameţit de aburii alcoolului. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit în urma accidentului. Proprietarul maşinii va fi nevoit acum să suporte cheltuielile pentru a repara autoturismul avariat.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.