Spectacol de modă cu creaţii vestimentare îndrăzneţe la lansarea colecţiei realizate de...

Spectacol de modă cu creaţii vestimentare îndrăzneţe la lansarea colecţiei realizate de Carola Szucsik GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1010831835">

Amatorii de fashion din Timișoara au avut parte în weekend-ul trecut, la The Note Pub, de lansarea colecţiei de toamnă – iarnă 2014 – 2015 intitulată „Îndrăzneşte“, a creatoarei timişorene Carola Szucsik.

„În primul rând este vorba de atitudine. Această colecție este dedicată femeilor care știu ce vor, care au încredere în ele însele și își doresc să îndrăznească. Colecția invită la descoperire. Combinațiile de culori, texturi, imprimeuri și stări sunt atipice și-ți pun imaginația la lucru. Mă adresez persoanelor care nu sunt copleșite de inhibiții, care își doresc să schimbe regulile în vestimentație și nu numai și care și-au definit personalitatea ghidate de imperativul «Îndrăznește!». Sau «Dare to wear»“, spune creatoarea colecţiei.

La faţa locului, privirile celor prezenţi au fost desfătate cu o colecţie care a generat aplauze sincere în incinta locaţiei, iar seara a continuat cu un recital susţinut de formaţia The Weekend Band, alcătuită din Vincenţiu Ghergulov, Sandor Tibor Aranyi, Marios Fulop, Alex Bejenaru şi solistul Răzvan Munteanu.

Foto: Robert Dohar

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.