Spectacol plin de culoare şi stil, cu foste şi viitoare mirese, focuri...

Spectacol plin de culoare şi stil, cu foste şi viitoare mirese, focuri de artificii şi concerte, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Sub genericul „Bride to Be – Marguerite Fashion Show”, în data de 28 noiembrie, în sala de evenimente Trio Events va avea loc un eveniment unic în oraşul nostru. Cea de-a patra ediţie a acestui spectacol va avea parte de rochii de seara, focuri de artificii, concerte live, coregrafii dedicate, degustări de ciocolată, invitaţii elegante, pantofi delicaţi, bijuterii pline de strălucire şi servicii eclusiviste destinate unui eveniment deosebit.

„Se împlinesc 4 ani de când am reuşit să punem în scenă pentru prima dată un eveniment unic în Timişoara: Bride to Be – Marguerite Fashion Show.Totul a pornit din dorinţa de a crea o alternativă elegantă mult prea impersonalelor târguri de nunţi. Rafinamentul, profesionalismul şi calitatea desăvârşită au fost criteriile de selecţie ale celor care ni s-au alăturat într-un sincron de excepţie , aducând astfel în faţa publicului, pentru o seară, o defilare elitistă de produse şi servicii destinate nunţilor.


Au acceptat invitaţia noastră de a defila în deschiderea spectacolului o parte dintre cele care ne-au investit cu încrederea lor, cele pe care cu admiraţie şi afecţiune le numim Miresele Marguerite! Îşi vor purta încă o dată rochia de mireasă pentru noi şi mai ales pentru public. Nu vor fi neglijaţi nici domnii participanţi la eveniment, astfel vom aduce pe scenă într-o defilare excepţională eleganţa şi rafinamentul unor costume de ceremonie exclusiviste“, declară organizatorii acestui eveniment.

Printre momentele speciale ale acestei seri, care va fi prezentată de Bogdan Puriş, se numără o demonstraţie de dans cu Mirtys Dance, concerte cu Duo Colompar şi Pseudonym şi extragerea biletului câştigător pentru rochia de mireasă La Sposa în valoare de peste 1.500 de euro oferită de organizatori. Mai multe informaţii despre acest eveniment se pot afla la telefonul 0724.353.498.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.