Sprijin pentru antrepenorii inventivi. Cum poți să obții o finanțare de 20.000...

Sprijin pentru antrepenorii inventivi. Cum poți să obții o finanțare de 20.000 de euro pentru ideea ta de afaceri

0
DISTRIBUIȚI

Un nou pachet de activităţi a fost lansat în cadrul proiectului Climate-KIC, prin care CCIAT oferă consultanţă şi sprijin financiar pentru start-up-uri inovative, în planificarea unei afaceri şi diferite tehnici şi abilităţi pentru accelerarea acesteia. Pentru a sprijini diferite idei de afaceri, se oferă acces la reţeaua internaţională Climate KIC – masterclass-uri europene sau oportunităţi de expunere la nivel global – precum şi un sprijin financiar direct care constă într-un grant de până la 20.000 de euro, menit să sprijine o afacere competitivă pe piaţă.

O primă etapă a programului are în vedere elaborarea unui plan de afaceri şi a unui model financiar, în cadrul unor cursuri şi workshopuri pe probleme de management, marketing, planuri de afaceri, investitori, piaţă, care se vor desfăşura la Budapesta, între 24 şi 28 noiembrie.


O a doua etapă, care presupune un working plan personalizat, vizite de studiu şi alte activităţi se va desfăşura la jumătatea lunii decembrie iar cea de-a treia etapă vizează atragerea de investitori prin testarea efectivă a ideii, cele mai bune proiecte urmând să primească un grant în valoare de 20.000 de euro.

Programul poate fi parcurs succesiv sau accesat în orice etapă, în funcţie de cât de avansată este ideea de afacere, pe baza unei selecţii de aplicaţii, perioada de înscrieri fiind deschisă până în 18 noiembrie. Proiectul se adresează celor care au idei inovatoare în domeniul „Climate Change” – servicii, produse sau tehnologii noi, verzi, reciclabile, singura condiţie eliminatorie fiind cunoaşterea limbii engleze. Participarea la toate etapele proiectului este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.