Clip emoționant realizat de studenții timișoreni, ca mesaj pentru noul președinte al...

Clip emoționant realizat de studenții timișoreni, ca mesaj pentru noul președinte al României. Ce așteptări au de la clasa politică VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Un grup de studenți de la Universitatea de Vest din Timișoara au pregătit un mesaj video pentru viitorul președinte al României.

„În România la care visez nu banii deschid uși, ci EDUCAȚIA face asta”, transmite unul din studenți. Zeci de idei au fost note pe coli cu care tinerii s-au flmat în mâini, în diferite locații importante din oraș.


În final, tinerii au realizat un mesaj video nepolitizat, care surprinde viziunea lor despre România în care le-ar plăcea să trăiască.

Tinerii vorbesc despre o țară în care ambulanța ajunge la oameni mai repede decât mașina cu pizza, unde nu se moare de la infecții contactate în spitale, o țară din care nu e nevoie să pleci ca să poți duce un trai decent, unde nu muncești doar pentru a avea bani cu care să plătești taxe.

1 COMENTARIU

  1. Cred ca trebuie confiscate averile facute prin furaciune de catre toti hotii: politicieni, afaceristi de kakat, tigani , etc. Daca banii ajung in contul tarii, atunci toate se rezolva in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.