„Succesorul” lui Stoia, atac dur la sfătuitorii „căpitanului” Robu. Ce a spus...

„Succesorul” lui Stoia, atac dur la sfătuitorii „căpitanului” Robu. Ce a spus Simion Moşiu despre dorința de a fi viceprimar şi negocierile cu fraţii Cristescu VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Reacţia negativă a primarului Nicolae Robu la auzul veştii că membrii fostului PDL, devenit momentan PNL, au decis susţinerea lui Simion Moşiu ca şi candidat pentru funcţia de viceprimar al Timişoarei care ar urma să fie vacantată prin schimbarea pesedistului Traian Stoia, continuă să facă furori în lumea politică din urbea de pe Bega. Prezenţi în această seară la PRESSALERT LIVE consilierii locali Simion Moşiu, PDL, şi Flavius Boncea, ex-PNŢCD, actualmente independent, au comentat pe marginea subiectului schimbării viceprimarului PSD.

Legat de acuzele că ar fi omul fraţilor Marius şi Emil Cristescu, Simion Moşiu a spus că „din 2003 nu mai lucrez la grupul Bega. Dacă domnul primar, dumneavoastră ca şi ziarişti sau cineva poate să îmi demonstreze că am avut o interpelare pentru fraţii Cristescu sau Bega Grup plec singur.(…) Mulţi din anturajul „căpitanului” au senzaţia că a lucra în privat e un delict”.

mosiu si flavius boncea _resize

Flavius Boncea a spus la rândul său că „din punctul meu de vedere e o problemă internă a noului PNL care trebuie discutată intern, iar acest nou PNL ar trebui să umble să îşi rezolve o nouă majoritate.


(…) În CLT, noul PNL are 13 consilieri are nevoie de un singur vot. Domnul Adrian Orza nu vrea să se implice în schimbarea vreunui viceprimar. Grupul nostru nu a fost contactat. Nu mai vrea nimeni să continuăm acest scandal”.

La final Moşiu a admis că nu va demisiona din PNL dacă nu va fi ales ca şi viceprimar, dar a spus că „sunt covins că domnul preşedinte Robu la experienţa lui politică are înţelepciunea de a alege între un coleg care e pentru Timişoara şi am demostrat asta şi micile fitile care se întâmplă în jurul dânsului. Eu nu cred că domnul primar poate fi subiectiv faţă de un subiect atât de important pentru Timişoara.  Moşiu susține că nu a negociat niciodată cu fraţii Emil şi Marius Cristescu ajungerea sa în funcţia de viceprimar sau alte afaceri.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.