Succesorul lui Traian Băsescu la Cotroceni se alege astăzi UPDATE 4 Cum...

Succesorul lui Traian Băsescu la Cotroceni se alege astăzi UPDATE 4 Cum au votat liderii politici din Hunedoara

7
DISTRIBUIȚI

După un deceniu de regim Traian Băsescu, românii decid astăzi cine-l va înlocui la Palatul Cotroceni – Victor Ponta sau Klaus Iohannis. Oricum câştigătorul va fi cel care încheie epoca „escu” – Ceuşescu, Iliescu, Constantinescu, Băsescu.  PRESSALERT.ro va prezenta declaraţiile celor mai importanţi lideri politici din vestul ţării, dar şi problemele apărute în timpul celui de al doilea tur al alegerilor prezidenţiale în această parte a ţării.

grapini vot

UPDATE 1 Europarlamentarul PC Maria Grapini a venit în secția de vot la ora 8:30. Aceasta a intrat în secție voioasă și a spus că s-a tăiat deget și că probabil ăsta e semn bun. La ieșirea de la urne a declarat că a votat „pentru un președinte bun pentru toți românii, oriunde s-ar afla, pentru o Românie care să fie mai bine privită. Chiar de dimineață citeam știrea că un fost prim ministru de dreapta din Franța se opune României în Schengen. De abia aștept să merg la Strasbourg să îl combat”, a mai spus Grapini. Pe final, europarlamentarul a mai spus că vrea un președinte care să trateze românii la fel, toată lumea să se iubească și să fim reprezentați așa cum trebuie.

robu vot 11

UPDATE 2 Edilul Timişoarei Nicolae Robu a sosit la vot la ora 9, alături de soţia şi fiica sa şi alături de senatorul PNL Ben-Oni Ardelean. La ieşirea de la urne acesta a declarat că vrea ca „România să aibă o şansă la consolidare ca stat de drept, o şansă la prosperitate, o şansă să fie o ţară a oamenilor cinstiţi şi harnici şi nu a celor orientaţi spre jaf. Am votat cu încredere că valorile occidentale vor fi promovate în Români, că România îşi va întări rolul şi locul de stat membru al UE al NATO şi va consolida parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii”.

bojin vot 22

UPDATE 3  Șeful PSD Timiș, Titu Bojin, a ajuns la vot nervos. La intrarea în secția de votare de la Remetea acesta i-a spus consilierului județean că ACL-știi sunt penibili, după care i-a cerul polițistului care păzea secția să scoată afară reprezentanții partidelor, dacă nu au drept de vot la secție.

„M-am întâlnit la Remetea cu echipa pedelistă care venea cu pachete. Am stat de vorbă cu ei și am vorbit sigur au făcut și o poză în fața secției de votare de la Remetea.


Întâmplător domnul Crăciunescu de la Poliția Rutieră a venit cu mașina la primărie în fața secției, am dat mâna și am vorbit ca și noi oamenii civilizați. Apoi ei au scris că am făcut turism electoral cu mașina oficială în față. Nu am circulat niciun metru nici în față nici în spate cu mașina poliției. Astea sunt obiceiurile pe care le-a instituit șeful acelist pe județ”.

Legat de vot,  Bojin a spus că „eu am votat pentru o Românie liniștită, unită pentru o Românie  unde să se poată se se termine cu răutate și cu ne satisface atuni când vedem că unii au probleme. Eu cred că de aci înainte am avut zece ani sufiecente demonstrați cu privire la modul în care a fost condusă Roomânia. Avem nevoie de un președinte care să ne poate reprezenta cu cinste în afara țării și care să adune oamenii, guvernul pentru a avea linișe în țara românească. E cel mai important lucru pe care ni-l dorim cu toți. ”

UPDATE 4 Preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara susţine că a votat în satul natal Mărtineşti cu gândul la cei care, în decembrie 1989, şi-au dorit o altfel de Românie
„Românii sunt interesaţi de viaţa pe care o vor duce după alegeri. De felul în care ştim să votăm astăzi va depinde viaţa noastră în următorii cinci ani. În ceea ce mă priveşte, cred că nu mai are sens să spun cu cine şi de ce voi vota, pentru că am spus-o de atâta timp şi o voi repeta de câte ori voi avea ocazia. Îmi doresc ca, măcar acum, după 25 de ani, să li se împlinească visul celor care au murit în decembrie 1989 şi să trăim într-o Românie aşa cum şi-au dorit-o şi nu cum aşa am trăit până acum”, a afirmat Moloţ.

Preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, a declarat că a votat cu gândul la un preşedinte care să-i unescă pe români şi în care aceşta să aibă încredere.
„Astăzi se încheie un regim dictatorial al preşedintelui Băsescu, care a adus ură şi dezbinare, astfel încât am ajuns să nu mai avem încredere nici în prieteni. Am votat cu gândul ca România să aibă un preşedinte care-i va putea uni, cu adevărat, pe toţi românii, care să fie mândru că e român, pentru un preşedinte în care să aibă încredere toată ţara şi pentru ca niciodată să nu se mai întâmple ceea ce a fost în ultimii zece ani. Sunt convins să românii vor alege bine, de data aceasta, şi sper să nu mai aleagă regimul Băsescu”, a spus Nistor.
Preşedintele PSD Hunedoara a votat în localitatea natală Păuliş, din comuna Şoimuş, acolo unde îşi are domiciliul.

7 COMENTARII

  • bai pzdo adino
   replica de la tampitu ala de „Tir buson” (sa-i torn in c*ur un kil de beton…) este valabila si in cazul lu matale. asa ca SRI sa-si faca treaba si la Targshor cu tini, sa vez ce patesti cand ti-o dipista degetoaicele di coloshia.

  • bey BOULE. vez ca ieshti INFRACTOR deja!
   in ziua votului sunt interzise orice actiuni privind influientarea votului. cer SRI sa te dipisteze si sa fii deferit justitiei. te asigur ca nu scapi sub 3 ani inchisoare. ala esti !!!
   cat priveste muia de care vb. da-o lu ma’ta si tac’tu care ti-or facut tampit!

 1. Cetatene cu”dreptde” vot…votul ca votul dar….de ce JIGNESTI limba romana???Ai doua clase??…CA ASA TE COMPORTI!!!!!HANDICAPAT!!!

 2. Dragi Timisoreni, va rog sa mergeti la vot, eu asta voi face!

  VOI VOTA PONTA PENTRU CĂ AVEM NEVOI DE UNITATE LINIŞTE ŞI PROGRAME SOCIALE, DUPĂ TĂIERI DE SALARII, VOTEZ PONTA ŞI PENTRU CĂ JOANNIS NU -A CONVINS, NU A EXPLICAT BINE CE ESTE CU CASELE ŞI ADOPŢIILE, ÎN PLUS, ÎN SPATELE LUI SE AFLĂM CORUPŢII PDL CARE VOR, PRIN EL, SĂ SCAPE DE JUSTIŢIE.
  VOTEZ PONTA ŞI PENTRU CĂ LASZLO TOKEŞS CÂT ŞI BĂSESCU, SUNT ÎN TABARA LUI JOHANNIS, ŞTIU FOARTE BINE CE POATE ŞI CE NU PREŞEDINTELE, CU PONTA NU AM AVEA O OPOZIŢIE GUVERN-PREŞEDINTE CI O COOPEREARE..

  Reply

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.