Tânărul timișorean Andrei Heidelbacher, din nou pe podium, la un concurs internațional...

Tânărul timișorean Andrei Heidelbacher, din nou pe podium, la un concurs internațional de informatică. Ce medalie a obținut

0
DISTRIBUIȚI

Andrei Heidelbacher, tânărul din Timișoara student în anul I la Universitatea Politehnica, a reușit să obțină, din nou, o medalie la ultima competiție la care a participat. Andrei a făcut parte din lotul olimpic al României, prezent la Turneul internațional de informatică Shumen 2014, care a avut loc între 21 și 23 noiembrie.

Studentului timișorean i-a revenit medalia de bronz în cadrul competiției. În total, lotul olimpic al țării noastre s-a întors de la competiția de informatică din Bulgaria cu patru medalii, una de aur, una de argint și două de bronz. Turneul internațional de informatică Shumen 2014, ajuns la ediția a V-a, s-a desfășurat în localitatea bulgară Shumen, în competiție au participat echipe naţionale şi echipe ale mai multor licee cu profil informatic din Bulgaria, România şi Rusia.

Andrei Heidelbacher, absolvent al Colegiului Național „C.


D. Loga” din Timișoara, are deja în palmares numeroase medalii de aur, argint și bronz la olimpiadele internaționale de informatică, la care a participat în ultimii ani. De asemenea, tânărul din Timișoara, care în prezent este student la Facultatea de Automatică și Calculatoare, s-a calificat, împreună cu echipa de la Universitatea Politehnica din care face parte, la faza finală a celei mai prestigioase competiții mondiale de programare pentru studenți, ACM ICPC (Association for Computing Machinery International Collegiate Programming Contest), care se va desfășura între 16 și 21 mai în Maroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.