Tarifele Timpark nu vor fi indexate. Cum explică primarul Nicolae Robu decizia

Tarifele Timpark nu vor fi indexate. Cum explică primarul Nicolae Robu decizia

0
DISTRIBUIȚI

Veşti bune pentru şoferii din orașul de pe Bega. Ţinând cont de faptul că Timişoara duce o acută lipsă de locuri de parcare, dar şi de faptul că primăria nu a reuşit momentan să amenajeze mult promisele parcări subterane sau supraterane, municipalitatea a luat o decizie în interesul şoferilor.

Primarul Nicolae Robu a anunţat că „am decis să păstrăm intacte tarifele de parcare în regim Timpark. Nu facem nici măcar indexarea lor cu rata de inflației.


Sistemul funcționează foarte bine, oamenii s-au obișnuit cu aceste tarife. Inflația nu este atât de mare încât să se justifice să mai facem ajustări. Chiar funcționează nu bine, ci foarte bine sistemul Timpark”.

E important de menţionat că, momentan, Primăria Timişoara poartă negocieri cu Univesitatea de Vest din Timişoara pentru a amenaja o parcare etajată în zona Oituz. La schimb cu acel teren, UVT ar putea primi fosta clădire a primăriei, din Piaţa Libertăţii, unde ar urma să fie amenjată o grădiniţă a universităţii.

Lista întreagă a tarifelor practicate în urbea de pe Bega pentru spaţiile de parcare situate în centrul oraşului sau la periferia acestuia poate fi găsită pe site-ul Timpark.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.