Tată bătut CRUNT, chiar în fața fiului său, de vecin. De la...

Tată bătut CRUNT, chiar în fața fiului său, de vecin. De la ce a pornit scandalul

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 48 de ani a fost bătut cu bestialitate de vecinul sau, în urmă unui scandal petrecut, în această după amiază, pe stradă 13 Decembrie din Lugoj.  Din câte se pare, conflictul nu este nou între cei doi vecini care locuiesc într-o curte comună. De data această, scandalul a izbucnit după ce agresorul s-a enervat că vecinul sau a încuiat poarta, în timp ce el aștepta un client care urmă să cumpere o butelie, conform lugojonline.ro. Fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul i-a aplicat vecinului său mai multe lovituri în cap.

Întreagă scenă s-a petrecut sub ochii unuia dintre copiii victimei, micuțul speriindu-se foarte tare, după ce și-a văzut părintele căzut la pământ.


Victima susține că nu știe cu ce a fost lovit în cap, dar crede că agresorul a folosit un par sau o rangă. După ce a încasat o ploaie de lovituri, bărbatul a reușit să fugă și să se închidă în casă. De aici a plecat spre sediul Poliției Lugoj, unde a anunțat incidentul. Polițiștii au solicitat intervenția unui echipaj de la Ambulanță, care l-a preluat pe bărbat și după ce i-a acordat primul ajutor l-a transportat de urgență la spital. Victimă, care a suferit un traumatism cranian închis, a rămas pe mâinile medicilor pentru investigații suplimentare. Polițiștii lugojeni au demarat cercetările împotrivă agresorului și fac verificările necesare, pentru a stabili împrejurările în care a pornit scandalul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.