Familia Căcărează, tată și fiu, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Ce...

Familia Căcărează, tată și fiu, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Ce pagube au adus bugetului de stat

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Vasile-Tailor și Dumitru Căcărează, tată și fiu, acuzați de evaziune fiscală în formă continuată.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că „în perioada august-decembrie 2006, inculpatul Căcărează Vasile Tailor, în calitate de administrator al S.C. TAILOR TRANS S.R.L., în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a înregistrat în contabilitatea societăţii şi a menţionat în declaraţiile privind TVA, un număr de 162 facturi fiscale de achiziţii de cereale false, în vederea stabilirii unor obligaţii fiscale eronate, cauzând prin aceasta un prejudiciu bugetului consolidat al statului în valoare de 210.943 lei.


În perioada octombrie-noiembrie 2006, inculpatul Căcărează Dumitru, în calitate de administrator al S.C. DODA PROD S.R.L., în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, nu a înregistrat în evidenţa contabilă a societăţii veniturile obţinute din valorificarea unor cantităţi de cereale către o altă societate comercială, cauzând prin aceasta un prejudiciu bugetului consolidat al statului în valoare de 57.411 lei”.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.