Teo Milea la PRESSALERT LIVE: „Eu am încercat să nu intru în...

Teo Milea la PRESSALERT LIVE: „Eu am încercat să nu intru în zona primăriilor, să nu fiu aghiotantul cuiva, să nu depind de un mogul care să îmi dea un salariu”

0
DISTRIBUIȚI

Cunoscut ca un pianist de succes nu doar pe plan local, ci și la nivel internațional, pianistul Teo Milea a fost invitat în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE. Acesta crede că succesul său vine din inedit, din faptul că vorbește cu publicul în timpul spectacolelor, adoptă o ținută nonconformistă și împărtășeste publicului poveștile pieselor sale. Legat de drumul spre succes, calea lui Milea a plecat ca a oricărui artist de succes, de la plictiseala de conformism.

Prezent la emisiune alături de Milea, jurnalistul Zoltan Varga a comentat că „Teo a venit cu un trademark, a venit cu un disc bine împachetat, știe să se vândă”.

Deși a urcat pe scene din toată lumea, pianistul a povestit că recitalul susținut la comandementul NATO de la Bruxelles a fost „militărie grozavă”. Pianstul a spus că a fost „percheziționat ca în filme, cu detector de metale, câini specializaţi, cum vedeam în filmele americane că pun oglinzi sub maşini”, dar că la final a reușit să intre în grațiile auditoriului.

Legat de publicul din România și cel din alte țări, Milea consideră că „la noi publicul încă se formează.


Se simte statutul social al românului. Sunt oameni care au pensii şi salari mici, 30 de lei să dai pe un bilet foarte mult. Eu la fiecare concert ofer două, trei, cinci bilete pe care le cumpăr și le dau celor care știu că vor să vină, dar nu au posibilitatea. Nu cer organizatorilor invitații, mă duc eu la casa de bilete și le cumpăr”.

Deși apreciază în mod egal festivaluri precum Plai, JazzTM sau Gârâna, Milea subliniat că orice produs bun crește în timp și că artiștii cu talent trebuie susținuți de autorități. Cât despre recitaluri, Milea este covins că arta trebuie plătită de spectator, mai degrabă, decât de un organizator care să lase intrarea liberă. Artistul a menționat că „eu am încercat să nu intru în zona primăriilor, să nu fiu aghiotantul cuiva, să nu depind de un mogul care să îmi dea un salariu”.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.