„Timişoara, mon amour”, concert special cu Pasărea Rock. Ce surpriză a pregătit...

„Timişoara, mon amour”, concert special cu Pasărea Rock. Ce surpriză a pregătit trupa cu orchestra Filarmonicii Banatul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

În data de 22 decembrie, Pasărea Rock va susţine un concert special în oraşul nostru sub numele de Timişoara, Mon Amour, evenimentul urmând să se desfăşoare la Filarmonica Banatul. „Acest concert Pasărea Rock, este un concert deosebit în sensul că este dedicat Timișorei și timișorenilor și va avea loc în data de 22 decembrie al acestui an, în colaborare cu orchestra Filarmonicii Banatul, condusă de Radu Popa. Concertul va include pe lângă piesele din repertoriul cunoscut al Supergrupului și pe lângă piesele lansate în cursul anului acesta ca Legenda, Praznic năprasnic și Pe Argeș în jos, câteva compoziții noi, tot din condeiul Kappl/Dumitrescu, printre care Călușandra, Hora fără de hotar și Zoreaua și bineînțeles, în mod special și numai în Timișoara piesa Timişoara, Mon Amour, cunoscută deja publicului timișorean, scrisă pentru Timișoara de Josef Kappl pe textul binecunoscutului timişorean Corneliu Vaida.

Pasărea Rock pregătește în acest sens o surpriză în formă rotundă cu coperți.


Colaborarea cu orchestra Filarmonicii Banatul va face posibilă și interpretarea unei piese deosebite din Opera Rock simfonică Meșterul Manole, pe care Supergrupul o va prezenta tot ca surpriză. Acest concert din Timișoara încheie turneul de sfârșit de an al Supergrupului Pasărea Rock, care va trece prin Buzău, Bacău, Constanța, București, Ploiești, Alba Iulia, Cluj, Oradea”“, ne-a declarat Josef Kappl. Recent îndrăgita formaţie Pasărea Rock a lansat o nouă melodie care poartă numele de Căluşandra, iar duminică 2 noiembrie au lansat varianta live a piesei Legenda. Mai multe detalii despre concertul din Timişoara vor fi dezvăluite în perioada imediat următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.