Timișorean condamnat trafic de persoane, prins în Austria. Câți ani va petrece...

Timișorean condamnat trafic de persoane, prins în Austria. Câți ani va petrece după gratii

1
DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, condamnat la închisoare şi dat în urmărire internaţională pentru comiterea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori, a fost depistat pe teritoriul Austriei şi predat poliţiştilor români.

„La data de 28 octombrie a.c., în urma colaborării cu autorităţile austriece, beneficiind de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R. şi cu sprijinul ataşatului de afaceri interne din Austria, s-a reuşit depistarea şi arestarea unui tânăr de 25 de ani dat în urmărire internaţională.


Pe numele tânărului, magistraţii Tribunalului Timiş au emis, la data de 05 mai a.c., un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 5 ani de pedeapsă privativă de libertate pentru comiterea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori. În fapt, în cursul anului 2011, acesta ar fi racolat mai multe persoane pe care le-ar fi transportat în Germania şi le-ar fi exploatat prin muncă în scop personal”, arată Poliția Timiș prin intermediul unui comunicat de presaă.

Ieri, 21 noiembrie a.c., cel în cauză a fost predat de către autorităţile austriece poliţiştilor români, urmând a fi încarcerat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.