Timișorenii, chemați din nou în stradă. Ce MESAJ au organizatorii pentru politicieni

Timișorenii, chemați din nou în stradă. Ce MESAJ au organizatorii pentru politicieni

19
DISTRIBUIȚI

Timișorenii ies din nou în stradă, luni seara. Ei strâng rândurile pe Facebook. Manifestația va începe la ora 18,00, pe platoul din fața Operei.

”Draga Române, iată ca după 25 de ani de tentativa democratica, tu te-ai „deșteptat” și ai decis sa îți „croiești alta soarta, la care sa se închine și cruzii tai dușmani”. Este o lecție de înaltă atitudine civica pe care românii au dat-o politicienilor, Europei și lumii întregi.


Nu e cazul sa cădem din nou în „somnul națiunii /rațiunii”, ci trebuie sa continuăm aceasta lupta de eradicare a ultimelor urme de comunism, a corupției politicienilor, de clădire a unui stat bazat pe CETĂȚENI. Vom sta în stradă pana când cei vinovați pentru batjocura adresată românilor în aceste alegeri, vor demisiona din orice funcție publică. În fiecare localitate din România, în fiecare zi, de la orele 18, ne întâlnim în piețele centrale pentru a arata ca DECIZIILE POLITICE TREBUIESC LUATE IN FOLOSUL CETĂȚENILOR! Distribuie la toți prietenii pe Facebook, sms, email,etc”, acesta e mesajul postat de organizatorii manifestației. Potrivit unuia dintre ei, diseară e așteptat să li se alăture și primarul Nicolae Robu.

19 COMENTARII

  1. Poporul inca striga:

    1. Jos guvernul Ponta
    2. parlament cu 300 de locuri
    3. Alegeri anticipate.
    4. Punctul 8 de la proclamatia de la Timisoara ( fie-i tarana usoara lui George Serban)

    Mie mi se pare ca mai avem inca mult de luptat. Macar acum, la 25 de ani de la revolutie, ori niciodata!

  2. http://www.ziare.com/…/record-75-000-de-romani-au-votat… : 2009: ‘…Pana la ora 20.00, votasera in Spania 16.500 de romani, in Italia 21.000, in Republica Moldova 6.700, in Franta 3.500, in Maria Britanie 2.700, in Ungaria 1.000, iar in Ucraina 115.

    Potrivit informatiilor obtinute de la romanii de peste hotare, se pare ca in mai multe orase din Europa s-au format pe parcursul zilei de vot, mai ales spre seara, cozi destul de lungi in fata sectiilor de votare.

    In acest sens, sectiile de vot de la Roma, Torino, Chisinau, Paris si Cernauti au cerut duminica seara prelungirea programului de vot, dar Biroul Electoral Central nu a aprobat nicio astfel de cerere…’ acum, au votat aproape 400.000! mai zici ca au fost impiedicati???

    • Nu tie rusine Cornelia …am stat 8 ore in frig sa pot vota si cand am plecat am lasat cel putin 2000 in urma care sunt convins ca nu au apucat… Cati romani erau in 2009 si cati suntem acuma… tu sti ca noi cei plecati ducem tara pe picioare…… s-au format pe parcursul zilei??? ai grija la cuvinte …s au format de DIMINEATA ….SI IN 2009 NU ERAM 3,4 MILIOANE DE ROMANI IN DIASPORA. ACUM DA, AS VREA SA FII PREZENTA CU ASEMENEA ABERATII IN FATA CELOR 2000 DE PERSOANE RAMASE LA VOTARE NU RAMANEA DIN TINE NICI URMA SA IDENTIFICE ADN … VACO

    • Cornelia, nimeni nu a negat faptul că au reușit să voteze mai mulți români în turul II, dar atata vreme cât și în turul I și în turul II au fost români care nu și-au putut exercita dreptul la vot avem o foarte mare problema! Asta dacă vrem să ne numit o țară democratică…

    • @cornelia tu nu ai de unde sa sti cum e sa pleci la 5 dimineata sa mergi 200 de km dupa care sa stai 7 ore in strada sa doar ca sa faci ceea ce in mod normal faceai in 2 minute la o sectie de votare in tara. probabil ca tu tiai baut cafeau la ora 7 ai facut piata intro ora dupa care ai venit acasa si ai inceput sa te plangi ca esti obosita si ca trebuie sa gatesti pranzul de duminica. dupa pranz ai fost la vot, lejer in plimbare de jumate de ora, si ai venit acasa si te-ai ofticat ca barbatu se uita la meci la tv si tu nu poti sa vezi antena3 cum transmite ca in strainatate sunt sectii de votare goale(zimbabwe, peru, coreea de nord, etc). concluzia este ca amandoi am avut o zi de duminica de rahat doar ca eu as repetao oricand fara nicio ezitare.pentru ca seara de duminica mia demonstrat ca am ales bine si am avut dreptate. faptul ca au votat 400.000 de oameni din vreo 2 sau 3 milioane cati sunt in strainatate iar altor catorva zeci de mii li sau inchis usile in nas ar trebuii sa te puna pe ganduri. sfatul meu e ca pe viitor sa cauti intotdeauna cel putin 3 surse de informare, sa poti ai propria opinie, nu sa crezi ce spune unul sau celalalt. la revolutie au trebuit 4 zile pana ca restul tarii sa afle ce se intampla in Timisoara. si asta din cauza ca exista o singura sursa de informatie. cea a partidului mult iubit.

    • Cei din diaspora aveti dreptatea voastra dar sa nu uitati ca in 2009 voi ati hotarat castigatorul,adica l-ati ales pe Basescu presedinte,ati ramas in strainatate bine merci iar noi am suportat masurile luate de Basescu desi nu facea parte din guvern.

  3. @Cornelia: DA, mai spunem ca am fost impiedicati sa votam avand in vedere faptul ca dupa ce s-au inchis usile sectilor de votare au ramas afara mii de persoane (din toata diaspora) care au stat ore in sir la coada si nu au mai putut vota.
    Nu mai incercati sa gasiti scuze unui guvern incompetent si parsiv!

  4. sigur ca da, poporul s-a trezit si a avut splendida inspiratie sa-l aleaga in fruntea tarii pe dl Politruc si Anticomunist privat. Doamne ,suntem blestemati!

  5. Nu e bine s-a bagati tara in criza, acest Ponta a fost ales si nu
    a fost comunist…….nu sunt motive, este doar o parere a mea si nu
    trebuie s-a tineti cont de ea.

  6. Nu inteleg ce cauta primarul la un astfel de miting. Ar trebui ca acl sa nu creada ca este victoria lor. Este a noastra…ei sa-si faca ordine.in curtea lor…stim cu totii cat de bine au guvernat si ei…asa ca mitingul sa fie impotriva tuturor politicienilor…sa ne simta forta

  7. Daca pleaca toti v a pleca si CAPRARIU IOAN de la CASA DE PENSII TIMIS ? Ca e de pe vremea comunismului . Nu cred ca masa la nascut cu scaunu de director lipit de c..

  8. Cu „jos guvernul ponta” nu sunt de acord.
    Nu inca.
    Dupa ce au umplut capul prostimii cu tot felul de promisiuni electorale (cresteri de pensii, salarii si altele) eu cred cu tarie ca, oricat de sila mi-e de astia, ar trebui sa ramana la guvernare pana cand prezinta bugetul pe 2015. Abia dupa aia sa isi dea demisisa. Altfel, nenorocitii astia vor fi primii care vor da din cioc atunci cand un alt guvern nu va implementa minciunile lor electorale. Asta e parerea mea legat de acest punct.

  9. Cornelia…ar trebui sa iti vezi de treaba ta! Multumita acestor oameni din diaspora care au plecat din tara din cauza saraciei, repet, multumita lor azi nu suntem din nou o tara comunista si nici in 2009 nu am intrat pe mana comunistilor! Eu am trait in comunism si nu doresc la nimeni! Asa ca….stimata Cornelia vezi-ti de treba ta si multumrste lui Dumnezeu ca acesti oameni au stat 8 ore in strada ca sa nu fim din nou sub jugul comunist! RESPECT DIASPORA PENTRU LECTIA DATA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.