Timișorenii cu inimă mare și-au unit forțele. Ce se va întâmpla cu...

Timișorenii cu inimă mare și-au unit forțele. Ce se va întâmpla cu secția de pediatrie a spitalului de boli infecțioase, care arată jalnic FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1979521706">

Micuții bolnavi care ajung la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara sunt internați în saloane care arată jalnic, acestea nu au mai fost renovate de ani întregi. Unul din cele zece saloane a fost transformat radical într-unul călduros, curat, frumos și igenizat, în această vară, de către un tătic, cu doar 500 de euro și multă muncă voluntară. Datorită oamenilor cu inimă mare care au răspuns pozitiv apelului inițiat de o asociație din Timișoara, și celelalte nouă saloane vor putea fi renovate.

Mihai Oară a stat cu fetița lui de nouă luni câteva zile în secția de pediatrie a spitalului și, dezamăgit de condițiile oferite, s-a decis să ia măsuri. Astfel, tăticul din Timișoara a vorbit cu șase prieteni, fiecare a făcut câte o mică donație și s-au pus să renoveze un salon. Mihai Oară s-a gândit că a aduna bani de la oameni și firme pentru a renova în fiecare lună câte un salon al secției nu e ceva imposibil și a apelat și la Asociația Școala Mamei Junior.

Iar reacțiile nu au întârziat să apară. „Am fost luați cu asalt de oameni în privat care și-au manifestat intenția de a lucra voluntar, de a dona bani să ne sprijine și inclusiv companii. Din acest motiv, am reorganizat puțin ideea unui salon pe lună, căci în curând e posibil să adunăm toți banii necesari pentru toate saloanele, poate chiar și de a renova bucătăriile cu mobilier cu tot. Nu am cuvinte să vă spun cât de recunoscătoare sunt că datorită vouă am șansa de a participa la un proiect absolut extraordinar: renovarea unei secții întregi și multă bucurie copilașilor bolnăviori”, anunță Ioana Vârtosu, președintele Asociației Școala Mamei Junior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.