Traficant prins cu aproape 1.000 de cartușe de țigări. Cum a încercat...

Traficant prins cu aproape 1.000 de cartușe de țigări. Cum a încercat să le ascundă

1
DISTRIBUIȚI

Și-a dotat microbuzul cu peste 9.100 de pachete cu țigări netimbrate, dar nu a mai apucat să le vândă. Un bărbat de 30 de ani a fost prins de polițiști în trafic la ieșire din localitatea Șofronea (județul Arad) în timp ce transporta cele peste 90o de cartușe.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor şi de la Poliţia oraşului Curtici l-au depistat și reținut pe arădean în weekend-ul recent încheiat. Acesta transporta țigările marca Jin Ling și Marble cu o autoutilitară, într-un compartiment confecționat artizanal.

„Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate corespunzător.


De asemenea, întreaga cantitate de ţigarete a fost reţinută, iar autoutilitara a fost indisponibilizată  în vederea continuării cercetărilor”, au transmis reprezentanții IPJ Arad. Arădeanul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, care au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de acesta.

tigari contrabanda arad 1

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.