TRAGEDIE Doi copii AU MURIT, după ce mașina în care se aflau...

TRAGEDIE Doi copii AU MURIT, după ce mașina în care se aflau s-a dat peste cap pe centura Lugojului. În ce stare sunt ceilalți pasageri

0
DISTRIBUIȚI

Doi minori și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, iar un alt copil și doi adulți au ajuns în stare gravă la spital. Tragedia a avut loc în această seară pe centura Lugojului.  Șoferul de 33 de ani venea dinspre Caransebeș și se îndrepta spre Lugoj. Potrivit polițiștilor, acesta a pierdut controlul mașinii într-un sens giratoriu care face legătura între autostradă și centură.


Autoturismul, o Mazda cu numere de Austria, s-a izbit de bordura sensului giratoriu și s-a răsturnat. În mașină se aflau cinci persoane, dintre care trei copii și doi adulți. În urma accidentului trei persoane au fost încarcerate. Pompierii au ajuns imediat la locul tragediei, dar și echipajele de la Ambulanță. Din nefericire, doi minori, de șapte, respectiv 12 ani au decedat. Cel de-al treilea, dar și cei doi adulți au fost transportați în stare gravă la spital. „Polițiștii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Ionuț Bocancea de la Biroul de Presă al IPJ Timiș.

Foto: Lugoj Online

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.