Trei morţi şi doi răniţi grav după ce un autoturism s-a ciocnit...

Trei morţi şi doi răniţi grav după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR. UPDATE Cine erau victimele

0
DISTRIBUIȚI

Tragedie rutieră în această dimineaţă, pe DN 6, între localităţile Bolvaşniţa şi Plugova din judeţul Caraş Severin: trei bărbaţi au murit şi alte două persoane au fost grav accidentate.

Conform primelor informaţii, autoturismul în care se aflau victimele a intrat pe contrasens şi s-a izbit de frontal de un TIR înmatriculat în Bulgaria. Impactul a fost unul devastator, maşina fiind transformată într-o grămadă de fiare vechi.


Cei doi răniţi au fost scoşi dintre fiarele contorsionate şi transportaţi de ambulanţe la spitalul din Orşova. Conform unor informaţii de ultimă oră, unul dintre cei morţi în accident ar fi un poliţist. Accidentul a dat peste cap circulaţia pe una dintre cele mai aglomerate şosele din România. Poliţia Rutieră a început o anchetă pentru a stabili condiţiile exacte în care s-a produs nenorocirea.

UPDATE Șoferul autoturismului era polițist în cadrul Serviciului Arest al IPJ Caraș-Severin. Una din persoanele decedate, bărbatul mai în vârstă, era tatăl său. Restul pasagerilor erau consăteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.