Trupa sibiană care şi-a scos din program cântecele de Tudor Gheorghe, Domino,...

Trupa sibiană care şi-a scos din program cântecele de Tudor Gheorghe, Domino, concertează în premieră la Timişoara VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Muzicienii sibieni care alcătuiesc formaţia Domino vor susţine primul lor concert în Timişoara, vineri, 28 noiembrie, la The Note Pub. Catalogat încă de la debut drept unul dintre cel mai îndrăznețe proiecte muzicale din Sibiu din ultima perioadă, trupa Domino şi-a început parcursul artistic în luna ianuarie a anului 2013, la Viena, reprezentând România la Târgul Internațional de Turism. După acest prim concert, formația a urcat pe scena mai multor festivaluri din țară: Padina Fest, Peninsula, Festivalul Internațional de Film Transilvania, Huet.Urban, Colors of Cluj, Recylyng Rocks și altele.

Domino reușește să fie o trupă unică datorită combinației de instrumente folosite – țambal, tobe și chitară bas, a prezenței scenice și a felului în care reușește să-și surprindă publicul de fiecare dată. Muzica lor se încadrează în categoria rockului alternativ, însă are foarte multe influențe, mai ales din folclorul românesc, ceea ce face ca stilul lor să fie și mai greu de definit.


Recent, cei de la Domino au luat atitudine împotriva videoclipului de susţinere pe care l-a realizat Tudor Gheorghe pentru candidatul PSD, Victor Ponta, la preşedinţia României. „Recentele declaraţii ale maestrului Tudor Gheorghe afectează până şi playlist-ul Domino! De azi, 16 noiembrie trupa nu va mai reinterpreta operele domnului Tudor Gheorghe. Nu putem aduce un omagiu muzical unei persoane lipsite de valori şi de viziune. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm la următoarele concerte într-un spirit «viu»“, au declarat membrii trupei. Vă reamintim că şi Ioan Gyuri Pascu a luat atitudine împotriva lui Tudor Gheorghe, printr-o scrisoare deschisă adresată „bardului neamului românesc“.

Concertul va avea loc de la ora 22.00, iar intrarea se face pe baza unui voucher în valoare de 50 lei (cu rezervare de masă) sau 30 lei (fără rezervare), cu care melomanii pot să-şi achite consumaţia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.