Un bărbat a murit în urma unui oribil accident de muncă. Ce...

Un bărbat a murit în urma unui oribil accident de muncă. Ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 38 de ani și-a pierdut viața în timp ce lucra la reabilitarea căii ferate Orăştie – Vinţu de Jos, după ce a fost strivit între plăci de beton.

Bărbatul era agajatul unei firme de construcţii şi, împreună cu mai mulţi colegi, monta plăci din beton pentru construirea unui podeţ de trecere a căilor ferate. Colegii bărbatului povestesc că, după ce a fost eliberată zona pentru ca buldozerul să împingă placa din beton, victima s-a întors şi a fost strivită sub greutatea ei.


Oamenii spun că bărbatul a rămas cu capul blocat între două plăci din beton şi nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire.

„Trupul bărbatului a fost transportat la spitalul din municipiul Deva pentru efectuarea necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului”, a declarat urtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă pe numele colegului victimei, cel care conducea buldozerul, iar verificările au fost preluate de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.