Un jandarm, paznic la judecătorie, găsit spânzurat. Ce au constatat anchetatorii

Un jandarm, paznic la judecătorie, găsit spânzurat. Ce au constatat anchetatorii

1
DISTRIBUIȚI

Un jandarm în vârstă de 42 de ani a fost găsit spânzurat în apartamentul în care locuia cu chirie. Descoperirea macabră a fost făcută de iubita bărbatului care, alertată de un sms în care îşi lua la revedere, a mers la el să vadă ce se întâmplă.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani, din oraşul Haţeg, a fost găsit spânzurat în holul locuinţei.


Din primele verificări, nu sunt suspiciuni de comiterea vreunei fapte de natură penală, iar trupul bărbatului a fost transportat la spitalul din oraşul Haţeg pentru efectuarea necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Bărbatul era divorţat şi avea un băiat de 18 ani, era angajat al Jandarmeriei Hunedoara de aproape două decenii, iar în ultimii ani efectua paza la intrarea în Judecătoria Haţeg.

1 COMENTARIU

  1. Doamna/D-soara Nora Corvin,am prieteni jurnalisti si respect meseria dumneavoastra.Cu toate acestea trebuie sa va spun ca titlul articolului arata lipsa de consideratie si de respect pe care dumneavoastra o acordati unei unei meserii,unei institutii si chiar persoanei.Fiecare meserie are nobletea ei si asa cum dumneavoastra ca ziarist-jurnalist aveti parte de respectul nostru,tot asa si dumneavoastra trebuie sa respectati oamenii in uniforma bleau-jandarm.Jandarmeria este o institutie a statului su caracter militar ce isi exercita atributiile stabilite prin Legea 550/2004 ,printre multe alte atributii fiind si cea de asigurare a pazei si protectiei institutiilor fundamentale pentru activitatea statului deci si instantele judecatoresti si parchetele.Aceasta atributie nu transforma un jandarm,care are statut de militar cu toate drepturile si obligatiile acestui statut,intr-un paznic.Deci” jandarmul nu era paznic”ci jandarmul isi desfasura activitatea la instanta x…etc.Sper sa nu va suparati si sa rectificati titlul articolului care poate induce in eroare.Va multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.