Un șofer a murit nevinovat și alte două persoane au fost grav...

Un șofer a murit nevinovat și alte două persoane au fost grav rănite în urma unui accident pe DN 7, care leagă Deva de Timișoara. Cum s-a întâmplat

2
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a murit, iar o femeie şi un adolescent au fost grav răniţi într-un accident produs între Timişoara şi Deva. Vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 27 de ani care, în timp ce conducea o maşină cu viteză pe DN7, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a ajuns pe contrasens izbindu-se de un autoturism care rula regulamentar.


Tragedia s-a produs în apropierea localității Leșnic, la 18 kilometri de Deva.

În urma accidentului şoferul care conducea prudent, un bărbat de 66 de ani din Deva, a murit pe loc, iar o femeie şi un adolescent de 17 ani au fost răniţi grav, fiind transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. La spital a ajuns şi şoferul vinovat de producerea accidentului, cu răni uşoare şi pentru a i se lua probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în acre a avut loc accidentul.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.