Un târg „altfel”, în weekend, la Timișoara. Unde are loc și ce...

Un târg „altfel”, în weekend, la Timișoara. Unde are loc și ce se întâmplă acolo

0
DISTRIBUIȚI

Târgul V&H (Vintage și Handmade), marca Noi Re-Creăm, se lansează în Timișoara. Conceptul e implementat de aceiași tineri care au acoperit cu umbrele colorate, în vară, strada Alba Iulia din orașul de pe Bega.

Afis V_H

Sâmbătă și duminică la Porto Arte are loc Târgul V&H (Vintage și Handmade).


În cadrul târgului vor fi promovate hainele, accesoriile, obiectele vintage și handmade.

„Conceptul tradițional de târg va fi completat de elemente inedite: muzica perioadelor 20’-60’, proiecție de film mut, prezentare de modă, atelier de reinventare a garderobei și nelipsita roată a norocului din târgurile de altădată. Participanții vor putea servi o cafea aromată direct din bicicleta-cafenea, sosită parcă și ea din alte timpuri. Toți cei interesați și pasionați de conceptele vintage și handmade sunt invitați să se întoarcă în timp pentru câteva ore, să pătrundă în spiritul acestui eveniment, plecând acasă cu un obiect, un accesoriu sau doar cu o amintire a vremurilor trecute. Nu vă sfiiți să aduceți cu voi o piesă vestimentară sau un accesoriu pentru a fi re-creat, re-interpretat în cadrul atelierului de creație”, transmit organizatoriii.

Intrarea este de 5 lei sub formă de donație, care permite participarea la roata norocului și prin care va fi finanțat un proiect ecologic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.