Vești proaspete despre lucrările de la Michelangelo. Ce care este graficul lucrărilor...

Vești proaspete despre lucrările de la Michelangelo. Ce care este graficul lucrărilor pentru următoarea lună

1
DISTRIBUIȚI

Edilul șef al Timișoarei, Nicolae Robu, a venit astăzi cu noi informații legate de stadiul lucrărilor de la subpasajul rutier de la Michelagelo. spunând că „s-au mai turnat încă două tronsoane de fundaţie, unul în partea acoperită și unul în partea descoperită, înspre Universitatea de Vest. Cel de pe partea acoperită este înspre BRD, dinspre Coposu, cel în partea cealaltă este dinspre Vest, în prelungirea fundaţiei deja existente, înspre Pârvan.


Au mai rămas patru tronsoane. În această săptămână ne străduim să facem betonarea de egalizare, iar săptămâna viitoare se va lucra puternic la realizarea armării pe aceste tronsoane. Peste două săptămâni, în ultima parte a lunii noiembrie şi în primele zile ale lui decembrie, vom realiza şi fundaţia, radierul pe aceste patru tronsoane. Acesta este graficul, astfel încât în prima parte a lui decembrie să fie totul betonat la nivel de fundație”.

Edilul a mai spus și că „între timp se lucrează la pereţii verticali care trebuie placați şi placarea presupune armătură verticală deci e o lucrare anevoiasă, apoi betonare și la final o tencuială şi o vospire”. Edilul este optimist că șoferii timișoreni vor circula prin subpasaj până la finele anului.

1 COMENTARIU

  1. Initial proiectul urma sa fie finalizat in septembrie, apoi in octombrie, apoi daca e vreme buna (care nu a fost foarte buna ci excelenta, chiar) in noiembrie, apoi inaintea sarbatorilor de iarna, iar acum aflam ca lucreaza inca la fundatii? Traim doar in Romanica. Probabil ca de Pasti vom afla ca pana-n vacanta de vara daca nu, la sfarsitul acesteia, vom circula prin pasajul subteran. Mai bine ar tacea si ar anunta finalizarea la termenul stabilit. Atunci da mandrie si laude…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.