Vicepreşedintele CJ Caraş Severin, Ionesie Ghiorghioni, internat în spital după un accident...

Vicepreşedintele CJ Caraş Severin, Ionesie Ghiorghioni, internat în spital după un accident rutier UPDATE 1 Declaraţia SURPRIZĂ a unui martor GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, Ionesie Ghiorghioni,a fost rănit, în seara zilei de marţi, în urma unui accident rutier. Incidentul s-a petrecut pe drumul dintre localităţiel Bucova şi Bouţar, apelul primit la 112 fiind la ora 21,23. Cei de la argumentcs.ro susţin că vinovat de producerea evenimentului ar fi şoferul Consiliului Judeţean Caraş Severin, care conducea maşina cu numărul de înmatriculare CS 02 JUD. Acesta „nu s-a asigurat când a intenţionat să intre, prin viraj-stânga, pe un drum lăturalnic, „tăind“ Drumul Naţional 68. În acel moment, maşina în care se afla şi Ghiorghioni, pe scaunul din dreapta şoferului, fost lovită de un alt autovehicul ce se deplasa regulamentar din sens opus”, conform aceleiaşi surse. Şoferul de la consiliul judeţean a fost testat de poliţişti, alcoolemia fiind zero, Poliţia Caraş Severin a confirmat accidentul şi faptul că Ghiorghioni a fost internat la spitalul din Caransebeş cu mai multe răni. Ancheta continuă pentru a se stabili condiţiile exacte de producere a incidentului.

UPDATE 1 Un martor care a fost la faţa locului şi care a dorit să rămână anonim „pentru a nu avea probleme cu mafia de aici” a transmis PRESSALERT.ro mai multe fotografii de la faţa locului. În imagini se observă Duster-ul de la CJ Caraş Severin serios avariată după ce a ajuns în afara şoselei, dar şi maşina înmatriculată în Bulgaria care circula regulamentar, care a lovit în plin maşina de teren.


Martorul a afirmat „la scurt timp după producerea accidentului erau trei persoane acolo – Ghiorghioni era în afara maşinii, pe parte şoferului, omul acela în dreapta şi băiatul acela în maşina cealaltă. Bărbatul care era pasager în Duster era mort de beat. Şoferul de la consiliul judeţean a venit după ceva timp acolo, aproximativ 30 de minute”.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.