#1989 Timișoreni, spuneți pe Facebook ce înseamnă pentru voi anul 1989. Ce...

#1989 Timișoreni, spuneți pe Facebook ce înseamnă pentru voi anul 1989. Ce răspunsuri au fost deja date FOTO

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1818270144">

Un grup de tineri din Timișoara s-au gândit să marcheze și să cinstească simbolul anului 1989 într-un mod special. Profitând de avantajele rețelelor de socializare, aceștia derulează o campanie inedită. În cadrul acesteia, oamenii sunt îndemnați și provocați să spună, într-un cuvânt, ce înseamnă anul 1989 pentru ei.

„Simplu, uman, de impact, dorim să păstrăm vie nu doar amintirea, ci să preluăm spiritul civic, curajos şi liber al lui 1989. Alege cuvântul care consideri că te apropie cel mai mult de semnificația lui 1989, scrie-l pe o foaie simplă, afișează-l folosind exemplul celorlalți membri ai comunității noastre astfel încât să-l poată vizualiza oricine, folosește #ceinseamnapentrutine1989 în textul descriptiv al imaginii și transmite provocarea către prietenii tăi care au ceva de spus!”, transmit inițiatorii campaniei, pe Facebook.

„Șansă”, „Solidaritate”, „Libertate”, „Noutate”, „Independență” sau „Speranță”, acestea sunt câteva dintre cuvintele pe care mai mulți timișoreni le-au scris pe o foaie de hârtie, cu care s-au fotografiat în Piața Operei. Mai multe informații despre campania „Ce înseamnă pentru tine 1989?” găsiți AICI!

4 COMENTARII

  1. Tristete,Manipulare…..eu chiar am stat in fata operei câteva noptii, m-am bucurat când am scapat de Ceausescu…..dar bucuria a fost de scurta durata! Toti presedintii care i-au urmat, s-au dovedit a fi si mai mari comunisti!

  2. Ce a insemnat 1989?comparativ cu 2014?…o mare dezamagire!Daca e sa le compar…preferam regimul comunist decat asazisa „democratie”,unde fiecare fura cum si cat poate si raspunde in fata legii..cat mai putin sau deloc!O compilatie intre codul penal din 1969 si cel actual ar fii o solutie rezonabila.Adica aplicarea masurilor din vechiul cod (cel original din 1969 fara modificari).
    pe scurt:pacat de cei ce au murit DEGEABA,fiindca peste cadavrele lor sa ridicat o generatie a coruptiei ,saraciei si jigodismului cras.lovitura aia de stat din 1989 nu a fost revolutie cum ne place sa ni se spuna !A fost manipulare la rang de arta !Iar prostimea…plateste in prezent pt urmatorii 47 de ani datoriile facute de teribila clasa politica in ultimii 15 ani …(in decembrie 1989 Romania avea pe plus 3,7 miliarde dolari iar in tezaur 390 tone de aur.,..)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.