ACCIDENT GRAV O adolescentă de 18 ani, transportată la spital cu elicopterul...

ACCIDENT GRAV O adolescentă de 18 ani, transportată la spital cu elicopterul SMURD, după ce mașina în care se afla a aterizat într-un șanț

0
DISTRIBUIȚI
Un moment de neatenție putea sa îi coste scump pe trei tineri care se deplasau spre Reșița în această dimineață, după ce pe raza localității Honorici, șoferul a pierdut controlul volanului mașinii în care se aflau și a ajuns cu autoturismul într-un șanț de pe marginea drumului, scrie redesteptarea.ro. Impactul a fost unul violent, în urma accidentului doi pasageri având nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat imediat mai multe ambulanțe, un echipaj de pompieri, dar și unul al poliției rutiere. Agenții au început imediat verificările la fața locului, stabilind că tânărul aflat la volan a scăpat de sub control mașina și nu a mai reușit să o redreseze la timp. „Conducătorul auto de 23 de ani din Șanovița a pierdut controlul autoturismului și a ieșit cu acesta într-un șanț.


Doi pasageri au fost duși la spital pentru investigații. Pe numele tânărului a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat pentru Redeșteptarea Ionuț Bocancea, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Din cauza rănilor suferite la cap, una dintre pasagerele din mașină, o tânără de 18 ani a fost dusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara cu un elicopter SMURD, care a preluat-o de pe stadionul municipal din Lugoj.

La Timișoara, tânăra va fi supusă mai multor teste, printre care și un tomograf, aceasta suferind un traumatism cranio-cerebral în urma impactului. Polițiștii continuă ancheta pentru a afla cum s-a produs evenimentul rutier. Șoferul și al doilea pasager sunt în afara oricărui pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.