Actorul Mircea Albulescu va fi externat de la Institutul de Boli Cardiovasculare...

Actorul Mircea Albulescu va fi externat de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, după operația suferită pe inimă

0
DISTRIBUIȚI

După aproape două săptămâni de spitalizare, maestrul Mircea Albulescu va fi externat, astăzi, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. Potrivit medicilor, îndrăgitul actor va fi externat în jurul orei 13.00, urmând ca în jurul orei 14.00, Mircea Albulescu să plece cu avionul spre București.

Actorul Mircea Albulescu a ajuns, în data de 25 noiembrie, cu un taxi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara, după ce a acuzat dureri puternice în piept.


De acolo, medicii l-au trimis la Institutul de Boli Cardiovasculare pentru mai multe investigații medicale. A doua zi, medicul Marian Gașpar, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă, l-a operat de urgență pe inimă, în timpul intervenției chirurgicale actorului i-au fost făcute trei bypass-uri.

În urmă cu o săptămână, actorul a fost mutat de la secția de Anestezie și Terapie Intensivă în cea de Chirurgie Cardiacă, pentru că a început să se simtă din ce în ce mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.