ALERTĂ Coloane interminabile pe șoselele din Timiș, din cauza zăpezii și a...

ALERTĂ Coloane interminabile pe șoselele din Timiș, din cauza zăpezii și a mașinilor neechipate de iarnă. Vezi ce drumuri din vest sunt închise FOTO

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1608014375">

Prima zăpadă a adus și primele probleme pentru șoferii bănățeni. În apropiere de localitatea Coșevița, care leagă Timișul de Hunedoara s-a format o coadă lungă de mașini, din cauza zăpezii abundente, șoferii fiind nevoiți să aștepte zeci de minute în trafic, fără a se mișca de pe loc. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara dau vina pe șoferi, spunând că nu și-au echipat mașinile corespunzător sezonului de iarnă.

De asemenea, pe șoseaua Timișoara-Moravița se circulă foarte greu, peste stratul de polei format în timpul nopții, fiind acum așezată zăpada.

Mai mult, în județul vecin, Caraș-Severin, autoritățile au luat măsura închiderii pe anumite porțiuni de drum, care au devenit impracticabile:  DJ 571 – intersecţia DJ 571A – Moldovita-Carbunari; DJ 571C – Petrilova – Naidaş; DJ 582 – Brebu Nou-Slatina Timis; DJ 582C – Resita (DJ582)-Anina(DN58) – zona Marghitas; DJ 587 – Ohabita – Delinesti; DJ 608B – Ohaba Matnic-Zorlencior.

 

 

3 COMENTARII

  1. Nu inteleg ce este atata drama??? A venit iarna cu greutatile ei. Adaptati-va fratilor nu tot comentati pe la colturi!Cauciucuri,lopeti,lanturi si ce mai este nevoie.

    • Chiar asa, de ce nu stati in casa? Drumurile sunt facute pentru alte anotimpuri si alte masini, cu troliu si cu roti de tractor.

  2. chiar asa stati acasa cei care va fost greu sa va montati gumele de iarna va uitati la 400 de ron cat costa un set cu care te dai si 3 sezoane de iarna acuma depinde si cat demult le utilizezi ,dar in timisoara e la moda sa pornesti masina sa te duci sa ei paine de la primu magazin care e la o suta de metri de casa:)))dupa aia te miri de unde atatea ambuteiaje

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.